CSM București, nou meci în Liga Campionilor: ”Va fi o partidă intensă”

Ultima actualizare:

    Adrian Vasile, în mijlocul jucătoarelor sale de la CSM BucureștiFOTO: Sportpictures.eu
Adrian Vasile, în mijlocul jucătoarelor sale de la CSM BucureștiFOTO: Sportpictures.eu

Antrenorul echipei de handbal feminin CSM Bucureşti, Adi Vasile, a declarat despre confruntarea din Liga Campionilor, cu Vipers, de sâmbătă, că va fi foarte intensă şi îşi doreşte o gestionare mai bună a apărării.

”Înainte de fiecare meci meseria mea este ca adversarul să nu mă surprindă cu nimic şi să pot să transmit echipei această informaţie, astfel încât ea să şi rămână în mintea jucătorului. (...)Va fi un meci foarte intens, la limită, sper să gestionăm mai bine faza de apărare şi finalul de meci. Este mult echilibru în Liga Campionilor, fiecare echipă a demonstrat că poate bate pe oricine, este o grupă în care nimic nu este câştigat, nimic nu este pierdut ăn orice loc al clasamentului ai fi, este bine pentru noi că suntem în prima parte a clasamentului. Trebuie să consolidăm lucrurile la care am lucrat, astfel încât la momentul testului suprem să fim siguri pe o bază bună”, a declarat antrenorul.

CSM Bucureşti va juca sâmbătă, de la ora 17.00, pe teren propriu, a zecea partidă din grupa A a Ligii Campionilor. Înaintea acesteia se află pe locul 2, cu 11 puncte, iar Vipers este pe 5, cu 8 puncte. Meciul va fi transmis în direct la Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport.

La rândul său, portarul Denisa Dedu vorbeşte despre oboseala care se acumulează repede, cu meciuri programate la câteva zile, în Liga Campionilor şi competiţia internă.

”Meciul cu Vipers va fi greu, ele au handbaliste de valoare, joacă în viteză mare, nu au avut multe meciuri în ultima perioadă... Sper să pregătim meciul bine şi să fim în forma cea mai bună.Trebuie să ne recuperăm rapid, nu este uşor, nu avem lot numeros, întâmpinăm probleme de sănătate, se adună oboseala şi se va vedea la un moment dat” , a spus Dedu.

Celelalte partide ale etapei sunt între Krim - Metz, FTC Budapesta - Team Esbjerg şi Rostov - SG BBM Bietigheim, toate programate sâmbătă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net