CSM e cu un pas în careul de aşi

Ultima actualizare:

    Jucătoarele au sărbătorit  victoria alături de  cei 5.000 de faniFoto: sportpictures.eu
Jucătoarele au sărbătorit victoria alături de cei 5.000 de faniFoto: sportpictures.eu

Sâmbăta viitoare, la Budapesta, handbalistele de la CSM Bucureşti trebuie să-şi apere avantajul de cinci goluri luat vineri seară în Polivalenta din Capitală.

Cu o sală plină în spate, cu un antrenor inspirat şi cu nişte adevărate “tigroaice” pe teren, CSM-ul şi-a sporit considerabil şansele de a juca în luna mai în “finala de 4” a Ligii Campionilor şi, implicit, de a încerca să păstreze în România trofeul cucerit anul trecut. Manşa tur din sfertul cu Ferencvaros (30-25) a fost una extrem de echilibrată, în ciuda scorului, formaţia noastră desprinzându-se abia în ultimele minute. “Am trăit meciul la intensitate maximă, dar cum să fie altfel cu un asemenea public?”, a mărturisit noul antrenor al CSM-ului, suedezul Per Johansson.

Tot din Suedia a venit şi cea mai bună jucătoare a bucureştencelor, Isabelle Gulden, marcatoare a 10 goluri. “Sunt satisfăcută cu rezultatul. E uimitor să văd atâţia suporteri care ne susţin”, a spus vedeta nordică, recunoscând astfel meritul uriaş al celor 4.500 de spectatori prezenţi la meci. “În retur o vom lua de la 0-0, nu vreau să ne gândim că avem avantaj”, a precizat portăriţa Paula Ungureanu, excelentă între buturi, ca de obicei. Manşa decisivă cu Ferencvaros e programat sâmbăta care vine, la Budapesta, tot acolo unde se va juca şi Final Four-ul din luna mai.

Final Four va avea loc la Budapesta


    Oana Manea a marcat  două goluri pentru CSM Foto: sportpictures.eu
Oana Manea a marcat două goluri pentru CSM Foto: sportpictures.eu

Dacă va trece de Ferencvaros, CSM Bucureşti va juca în Final Four, alături de celelalte trei echipe calificate din sferturile de finală. Celelalte meciuri sunt: FC Midtjylland – HC Vardar, Metz Handball – Gyor şi Buducnost – Larvik. Acest turneu final va avea loc în zilele de 6 şi 7 mai.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net