Cu două zile înaintea derby-ului cu SCM Rm. Vâlcea, echipa feminină de handbal CSM București se confruntă cu mari probleme de efectiv. Cinci jucătoare (Denisa Dedu, Raluca Săndulache, Andrea Klikovac, Bianca Bazaliu și Ștefania Stoica) şi o persoană din staff-ul tehnic (Adrian Vasile) au fost testate pozitiv cu noul coronavirus.


Anunţul a fost făcut astăzi (marţi, 16 februarie), de clubul din Capitală: "Clubul Sportiv Municipal Bucureşti doreşte să informeze faptul că în urma unei sesiuni de teste RT-PCR efectuată luni, 15 februarie 2021, la care a participat echipa feminină de handbal a clubului nostru, şase persoane (cinci jucătoare şi un membru al staff-ului tehnic) au primit rezultate pozitive. Testele au fost efectuate în perspectiva deplasării echipei de handbal la Sfântu Gheorghe, acolo unde joi, 18 februarie, este programată confruntarea cu SCM Râmnicu Vâlcea din Liga Florilor MOL. Menţionăm faptul că jucătoarele echipei noastre, ca şi cei din staff-ul tehnic, nu s-au întâlnit în ultimele zile, de la revenirea duminică, 14 februarie, de la Metz, acolo unde CSM Bucureşti a disputat ultimul meci din faza grupelor DELO EHF Champions League. Testele celorlalte persoane din lotul echipei feminine de handbal a Clubului Sportiv Municipal Bucureşti au fost negative".
CSM București urmează a o înfrunta pe SCM Rm. Vâlcea, joi, 18 februarie, la ora 18.30, la Sf. Gheorghe, în etapa cu numărul 10 din Liga Florilor. Echipa din Capitală este lider, cu 27 de puncte, iar formația din Zăvoi se află pe locul 2, la 5 puncte distanță. Cele două  rivale urmează a se înfrunta și în optimile de finală ale Ligii Campionilor, în perioada 6-14 martie.

 
 
Loading...