Cum se simte Camelia Potec la două săptămâni după ce a născut

Ultima actualizare:

    Camelia Potec a devenit mamă în urmă cu doar două săptămâni
Camelia Potec a devenit mamă în urmă cu doar două săptămâni

Camelia Potec a devenit mamă pentru prima oară în urmă cu două săptămâni, iar de atunci, totul s-a schimbat în viața ei. Fosta sportivă a născut o fetiță perfect sănătoasă.

La începutul lunii septembrie, Camelia Potec a devenit mama unei fetițe de care se bucură din plin. Fosta sportivă a mărturisit faptul că viața ei este acum împlinită.

„La două săptămâni de la nașterea fiicei mele pot spune că iubesc să fiu mămica la fel de mult cât iubesc sportul. Este atât de frumos să descoperi un nou stil de viață în funcție de o persoană atât de mică, încât îmi doresc să retrăiesc la nesfârșit momentele acestea ? Pentru că nu am apucat să postez foarte mult în ultima perioadă (sper că mă înțelegeți, am avut de învățat ?), țin să mulțumesc în primul rând, d-nei dr. care mi-a fost alături în cele 9 luni de sarcină și care m-a ajutat să-mi întâlnesc fiica ?‍?. #Maternitatea… este locul unde a avut loc întâlnirea cu Caelia și unde ne-am simțit în siguranță chiar și atunci când am avut mici probleme de adaptare. Mulțumirile mele pleacă și către d-na dr. anestezist  care m-a înțeles și a avut grijă să nu simt nicio durere în timpul operației ?. Mulțumesc echipei post-operatorii și tuturor celor care ne-au îngrijit pe perioadă internării ?. Nu ne-a lipsit absolut nimic”, a declarat Camelia Potec.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net