A dat tatami-ul pe rachetă! Alina Dumitru, vedeta Press Cup Dr. Oetker de la Curtea de Argeş

Ultima actualizare:

    Campioana Olimpică la Judo îşi va încerca norocul pe tabloul feminin al turneului care se va desfăşura weekend-ul următorFoto: Click!
Campioana Olimpică la Judo îşi va încerca norocul pe tabloul feminin al turneului care se va desfăşura weekend-ul următorFoto: Click!

Ilie Năstase, fostul internațional Iosif Rotariu împreună cu Kassandra, actorul Victor Yila, Ilie Bărbulescu sau campioana mondială şi olimpică la scrimă Ana Maria Popescu sunt doar câțiva din invitații de marcă care au participat la edițiile precedente ale Press Cup Dr. Oetker.

Iar la cea de-a cincea ediție a Press Cup Dr. Oetker, care se va desfășura în acest week-end la Tenis Club din Curtea de Argeș, cei aproximativ 40 de jurnaliști vor avea parte de numeroase surprize. Printre care plimbare cu vaporașul pe lacul Vidraru sau Players Party la Păstrăvăria Brătioara. De asemenea, sâmbătă, 2 iunie, va avea loc o partidă demonstrativă în care va evolua campioana mondială și olimpică la judo Alina Dumitru, care cu această ocazie va schimba tatami-ul cu terenul de tenis. Mai ales că până să performeze în judo, Alina a practicat tenisul.

”Press Cup Dr.Oetker, care deja a devenit o tradiție, dă tonul competițiilor internaționale de mare anvergură găzduite și în această vară la Tenis Club din Curtea de Argeș. Anul acesta organizăm aici două turnee Futures, cu premii de câte 15.000 de euro, Inedit Open Tour, Senioare ITF şi Vitality Open Tour, Seniori, Arges Cup, U16 Tennis Europe şi  Trofeul ‘Victor Hanescu. Dr. Oetker este singurul partener în toate competiţiile importante, începând cu Fed Cup, la Cupa Davis, la turneul WTA, la această competiţie destinată copiilor şi mai organizează şi numeroase turnee Futures şi acest lucru se reflectă în rezultatele excepţionale internaţionale ale românilor”, a declarat Directorul General Dr.Oetker Romania, Ioan Cozma.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net