De ce nu pot juca împreună frații Hunor și Bernadette Szocs

Ultima actualizare:
Benadette Szocs se simte perfect in faţa aparatului de fotografiat
Benadette Szocs se simte perfect in faţa aparatului de fotografiat

Sunt în topul tenisului de masă european, pe deasupra mai sunt și frați, dar nu pot juca împreună. Bernadette și Hunor Szocs au dezvăluit că, deși au fost campioni naționali la dublu mixt, nu mai pot face pereche pentru că se ceartă rău.

Frații Szocs, doi dintre cei mai buni jucători de tenis de masă de la noi, au povestit cum au ajuns să devină dependenți de sportul cu mingea de celuloid. Primul care a început să îl practice din pură întâmplare a fost Hunor. ”Am început din greșeală, tata cânta într-un restaurant la nunți iar soțul unei chelnerițe, colegă cu tata, era antrenor de tenis de masă și mi-a zis să vin la sală”, și-a reamintit Hunor Szocs (28 de ani) pentru Sportsnet. Berni avea doar 6 ani când a asistat la momentul în care fratele său a câștigat prima medalie și a știut pe loc că vrea să facă și ea același sport. ”Mergeam cu părinții la concursurile fratelui meu, a câștigat prima medalie, a fost foarte fericit, eu din tribune am fost așa șocată, nu am înțeles ce înseamnă fericirea când câștigi o medalie și le-am zis alor mei că vreau și eu la sport”, rememorează și Bernadette Szocs (25 de ani), dublă campioană europeană cu echipa României.


    Benadette și Hunor Szocs sunt campioni la tenis de masa
Benadette și Hunor Szocs sunt campioni la tenis de masa

De atunci au trecut aproape 20 de ani, iar cei doi le-au umplut părinților casa din Tg. Mureș cu sute de medalii și de trofee. Ei au făcut echipă și la dublu mixt unde au devenit campioni naționali, dar au renunțat să mai concureze împreună. „În 2012 am fost campioni naționali la seniori, la Mondialele de juniori am jucat sferturi. Am decis pe parcurs să ne oprim și să ne găsim alți parteneri deoarece, fiind frați, ne certam foarte mult”, a dezvăluit Hunor motivul pentru care nu mai face pereche cu Bernie.

Bernie e una dintre cele mai frumoase sportive

Bernie Szocs nu este doar una dintre cele mai valoroase practicante ale tenisului de masă, ci și una dintre cele ai frumoase sportive din lume. Fotografiile ei de pe rețelele sociale încing Internetul, iar fiecare postare strânge site de mii de aprecieri. Pasionată de beauty, Berni știe ce ar face dacă ar spune stop sportului de performanță. ”Dacă nu aș mai putea practica sportul ăsta aș găsi să fac zilnic sport și bineînțeles cosmetică, păr, manichiură, pedichiură”, spune Bernie Szocs.

Benadette și Hunor Szocs sunt campioni la tenis de masa
Benadette și Hunor Szocs sunt campioni la tenis de masa
image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net