Gruparea alb-roșie e lider în Grupa D a Ligii Campionilor la handbal după ce a zdrobit (35-28) pe GOG. Dinamoviștii au înregistrat miercuri seara, în sală proprie, al 13-lea succes în cele 35 de meciuri disputate în ultimele patru ediții ale principalei competiții intercluburi de pe continent.Susținuți de circa 2.200 de fani entuziaști, oamenii lui Ștefan Constantin au făcut recital cu fostul lider al grupei. Ei au condus pe tabelă din primul și până în ultimul minut al disputei, detașându-se atât datorită paradelor portarului iranian Saeid Heidarirad (19 aruncări apărare din 47, procentaj 40%) și apărării noastre, cât și preciziei în atac a tunisienilor Amine Bannour (11 goluri / 18 aruncări) și Alouini (5/6), precum și a croatului Ante Kuduz (6/8). De asemenea, o evoluție reușită au avut și extremele Mihai Alexandru Asoltanei (2 goluri) și Răzvan Gavriloaie (un gol). Jucătorii i-au dedicat astfel această frumoasă victorie team managerului Ovidiu Semen, care a împlinit 57 de ani în 23 septembrie.   

Dinamo vrea să câștige și în Rusia

Subliniind că acesta a fost cel mai bun meci făcut de Dinamo în acest sezon de toamnă, antrenorul Ștefan Constantin a remarcat, de altfel, evoluția foarte bună a protejaților săi în ambele faze ale jocului, cea defensivă și ofensivă, evidețiind că s-a respectat planul tactic. ”Urmează un meci la fel de dificil în Rusia, în  12 octombrie, dar pe care noi ne propunem să-l câștigăm”. 
Aflată în Grupa D, Dinamo vizează o clasare între primele două locuri care i-ar permite să participe pentru al doilea an la rând la ”barajul” pentru optimile de finală ale Ligii Campionilor. 


Liga Campionilor la handball 2019/2020

Grupa D
Etapa a 3-a

Dinamo – GOG 35-28
Duminică, 29 septembrie
Wisla Plock - IFK Kristianstad
Schaffhausen -  Medvedi
Clasament
1. Dinamo 5 puncte (3 meciuri)
2. GOG 4 puncte (3 meciuri)
3. Plock 2 puncte (2 meciuri)
4. Medvedi 2 puncte (2 meciuri)
5. Schaffhausen 1 punct (2 meciuri)
6. Kristianstad 0 puncte (2 meciuri)
 

 
 
Loading...