Divele Shakira și Jennifer Lopez, reclamate pentru că au fost prea sexy la Super Bowl

Ultima actualizare:

    Circa 1.300 de americani au criticat show-ul făcut de Shakira și Jennifer LopezFoto: Guliver / GettyImages
Circa 1.300 de americani au criticat show-ul făcut de Shakira și Jennifer LopezFoto: Guliver / GettyImages

Circa 1.300 de de telespectatori americani ai Super Bowl s-au plans de show-ul făcut de Shakira și Jennifer Lopez!

Spectacolul pe care cele două dive l-au prezentat în pauza finalei NFL din 2 februarie s-a bucurat, la vremea respectivă, de aprecierea altor artiști. Lady Gaga, de pildă, a folosit cuvântul ”incredibil” pentru a îl cataloga. Nu toată lumea a fost, însă, mulțumită. Potrivit CNN, show-ul a fost reclamat la Federal Communications Commission (FCC), autoritatea care reglementează audiovizualul în SUA, de peste 1.300 de telespectatori. În general, aceștia au fost nemulțumiți de faptul că divele au prezentat un program cu elemente coregrafice senzuale... Printre cei care au trimis reclamații s-au numărat mulți părinți, care au menţionat că show-ul a fost nepotrivit pentru copii. Jennifer Lopez a fost vizată în special. „Am fost nevoit să îmi trimit copii în afara camerei pentru a nu fi expuşi la ceva ce nu ar fi trebuit să vadă”, a scris un telespectator din Utah.

„Nu am fost pregătită să îi explic fiicei mele în vârstă de 11 ani de ce Jennifer Lopez era îmbrăcată atât de sumar sau de ce tot ducea mâna între picioare”, a spus o telespectatoare din Washington.Valul de critici a venit din întreaga Americă. „Show-ul de la pauză a avut caracter sexual. Nu am văzut vreodată atât de multe ipostaze sexuale în afara unei reviste porno”, a spus un telespectator din New York. Iar un altul din Wisconsin a fost și mai categoric: „Ce învăţaţi fetele tinere? Să danseze pe jumătate dezbrăcate ca să excite bărbaţii, apoi să susţină #MeToo pentru hărţuire? Este OK să fii o fiinţă sexuală, să îţi mişti dosul gol, să îţi expui poalele şi să dansezi la bară în faţa lumii?”

Unii telespectatori au amenințat cu boicotul

Ajuns la ediția cu numărul 52, Super Bowl 2020 a fost urmărit de 102 milioane de telespectatori în Statele Unite, pe mai multe canale şi pe platforme streaming. Pe YouTube, show-ul celor două cântăreţe a fost vizionat de peste 135,9 milioane de utilizatori. Cei deranjați de show au amenințat că vor boicota în viitor Super Bowl-ul şi chiar întreaga competiție (National Football League).

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net