Domenech, frustrat de rezultatul cu Uruguay

Ultima actualizare:

"Este frustrant că nu am câştigat. Poate că nu am fost destul de calmi sau destul de precişi la finalizare. Uruguay s-a apărat foarte bine şi sunt echipă puternică din acest punct de vedere", a spus Domenech după meci.

"Modul în care am abordat jocul ne-a creat multe şanse, ne-a deschis oportunităţi însă din păcate nu am fost în stare să le ducem până la capăt", a mai spus Domenech.

De partea cealaltă, antrenorul sud-americanilor, Oscar Tabarez nu a fost mulţumit de faptul că jucătorii săi au reacţionat la deciziile arbitrilor. "Un antrenor trebuie să fie critic la adresa jucătorilor săi atunci când atitudinea lor aduce cartonaşe galbene. Unul dintre cele de astăzi a fost pentru proteste şi nu sunt mulţumit cu asta. Voi vorbi cu jucătorii şi voi încerca să limitez acest comportament pe viitor", a spus Tabarez.

Totuşi uruguayanul a recunoscut că îşi înţelege jucătorii până la un anumit punct. "Teoretic poţi evita orice cartonaş. Dar şi eu am fost jucător şi înţeleg punctul de vedere al elevilor mei. Cred că metodele mele au adus rezultate bune până acum şi vom continua pe acest drum", a adăugat antrenorul "celeştilor".

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net