Dorința secretă a lui Michael Schumacher, înainte de tragicul accident

Ultima actualizare:

    Michael Schumacher (47 de ani) foto: Getty
Michael Schumacher (47 de ani) foto: Getty

Au trecut mai bine de doi ani de la tragicul accident la ski în care a fost implicat Michael Schumacher (47 de ani). La 29 decembrie 2013, celebrul pilot a suferit răni grave la cap, în ciuda faptului că purta cască de protecție. În prezent, Schumacher încă încearcă să se recupereze, la locuința sa de pe malul Lacului Geneva, din Elveția.

Pilotul nu se mai poate deplasa acum decât cu ajutorul unui scaun cu rotile și are probleme de vorbire și de memorie. Schumacher nu a mai comunicat cu presa de la accident până acum. În plus, cu numai câteva luni înainte de nefericitul eveniment, acesta i-ar fi dezvăluit managerului său, Sabine Kehm, că își dorește să se retragă din viața publică, potrivit dailymail.co.uk.

„La un moment dat, într-o convorbire lungă, Michael mi-a zis: «Nu trebuie să mă suni pentru anul viitor, voi dispărea». Cred că a fost visul lui secret să poată face asta într-o zi. De aceea acum încă vreau să îi protejez dorințele și nu las nimic să iasă (informații către presă, n.r.)”, a declarat Sabine Kehm.

Informațiile despre viața sa privată și despre starea lui de sănătate care ajung în presă sunt sumare, și comunicate în mod oficial. Atât familia, cât și managerul său, fac tot posibilul pentru a păstra discreția în legătură cu Michael Schumacher. 

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net