Duşmanii îl fac praf pe Bute: «Umilit, boschetar, petardă!»

Ultima actualizare:

    Leonard Doroftei l-a “taxat” pe Bute  de-a lungul timpului  pentru adversarii  slabi pe care şi i-a ales
Leonard Doroftei l-a “taxat” pe Bute de-a lungul timpului pentru adversarii slabi pe care şi i-a ales

Înfrângerea lui Bute a fost disecată de Leonard Doroftei, fostul campion mondial care nu o dată l-a criticat pe Bute pentru traseul său la profesionişti, dar şi de alţi pugilişti.

„Îmi pare rău că a pierdut Bute. Am ţinut cu el, dar a avut o tactică greşită. Nu ştiu ce l-au învăţat antrenorii pentru meciul ăsta, însă Lucian trebuia să stea departe de adversar. Probabil s-a speriat. Nu-mi vine să cred că Mister KO a fost umilit în asemenea hal. Când am spus că are nevoie de meciuri grele, toată lumea a sărit pe mine. Au uitat de experienţa mea şi au dat-o pe cancanuri", a spus Doroftei.

Un alt contestatar al lui Bute, americanul Andre Direll a fost mult mai acid. „Bute s-a comportat ca un boschetar. E o petardă. N-a fost în stare nici măcar să ajungă în colţul lui. Bine ai venit în lumea reală, Bute!" a spus americanul de culoare, care la începutul anului a solicitat un meci cu românul, dar a fost refuzat de managerii acestuia.

Şi Andre Ward, campion mondial la aceeaşi categorie, versiunile WB şi WBC, cel care l-a învins pe Froch în finala Supersix, a râs de Bute. „Off, off, Bute poate fi doborât! Froch a luptat aşa cum trebuia în faţa lui. A pus presiune pe el şi l-a învins", a afirmat Ward.

«Bute and the Best»

Presa internaţională a comentat şi ea înfrângerea lui Bute. The Telegraph scrie că meciul a fost un masacru: „Froch a fost în priză tot timpul şi l-a îngropat în pumni pe Bute. A fost seara în care Carl a făcut pasul de la bun la foarte bun".

Englezii de la The Sun au titrat „Bute and the Best", comentând apoi: „Deşi era în mare dificultate, Bute a dat dovadă de curaj şi a terminat meciul în picioare deşi pumnii nu se mai opreau".

Siteul www.boxing.com notează că meciul părea o luptă echilibrată, dar când Froch a început să preseze, la îndemnul publicului, lucrurile s-au schimbat, iar „Bute a ajuns un magnet pentru pumnii lui Froch".

Mamei i s-a făcut rău

Lucian Bute a fost suţinut din sală de tatăl şi de prietena sa. Mama a rămas acasă la Pechea şi a respectat obiceiul de a se uita la meci.

Când a auzit însă că fiul ei a luat bătaie, mamei lui Bute i s-a făcut rău, având nevoie de îngrijiri. Ea şi-a mai revenit abia după ce a fost sunată de Lucian, care a asigurat-o că este în regulă. „Pentru mine tot el este campion", a spus Maricica Bute.

Azi vine în ţară

Din Anglia, Bute va ajunge la Bucureşti în această după-amiază. În salonul prezidenţial al aeroportului „Henri Coandă", Bute va susţine o conferinţă de presă, după care va pleca acasă, la Pechea.

El va rămâne în vacanţă câteva săptămâni, după care se va întoarce în Canada, pentru a-şi stabili programul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net