Edi Irimia: «Vom pleca în Muntenegru cu avionul "Local Kombat"»

Ultima actualizare:

"Sala de 10000 locuri din Muntenegru, unde se va desfăşura următorul eveniment marca Eduard Irimia va fi plină la maxim. Locurile s-au vândut în intregime cu aproximativ zece zile în urmă. Din ţară, vom pleca cu o aeronava specială, care se va numi chiar "Avionul Local Kombat" şi va fi disponibilă pentru organizatori, sportivi şi echipa ProTV, care alături de Eurosport va transmite evenimentul în drect", a arătat Eduard Irimia la Activ eFeM.

Din delegaţia de români care îi va însoţi pe sportivii noştri se va afla şi Nicuşor Stan, preşedintele grupului de firme Ambasad'or. "Iubesc sportul şi chiar dacă am un program extrem de dificil şi foarte încărcat, nu ratez nici una din galele organizate de Eduard Irimia. Sunt trup şi suflet alături de sportivii noştri şi sunt convins că ei vor face o figură frumoasă la această întrecere", a arătat Nicuşor Stan.

După Muntenegru, omul de afaceri va pleca într-o vacanţă de două săptămâni în Africa. "Este prima vacanţă pe care o voi avea în ultimul an. Am muncit enorm şi a venit timpul să îmi trag puţin sufletul", a mai spus Nicuşor Stan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net