Ei l-au făcut campion pe Murray

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

După 77 de ani, turneul masculin de tenis de la Wimbledon a fost câştigat din nou de un britanic. Victoria lui Murray aparţine însă şi celor care-l înconjoară zi de zi pe scoţian.

În momentele de bucurie care au urmat finalei cu Novak Djokovic, Andy Murray n-a uitat să urce în tribune şi să-şi îmbrăţişeze apropiaţii. În primul rând, părinţii. Divorţaţi din 2009, Judy (1) şi Willie (2) au stat departe unul de celălalt, dar au savurat la fel de mult victoria fiului lor. Apoi, Murray şi-a sărutat prietena, pe Kim Sears (3), femeia care-i stă alături de şapte ani. Strict din punct de vedere sportiv, scoţianul se bazează pe o trupă de specialişti, în frunte cu antrenorul ceho-american Ivan Lendl (4), fost tenisman profesionist.

simeon stalpnicul png

Echipa lui Murray e completată de preparatorul fizic Jez Green (5), de partenerul de antrenament Dani Vallverdu (6), de agentul Matt Gentry (7) şi de Matt Little (8), responsabil cu masajul şi cu nutriţia.Printre personalităţile care au asistat la finala masculină de la Wimbledon s-a numărat şi actorul Gerard Butler, iubitul româncei Mădălina Ghenea. Conaţional cu Andy Murray, Butler s-a afişat la meci alături de un alt actor celebru, Bradley Cooper, şi s-a întreţinut amical cu vecinii de scaun, printre care şi Wayne Rooney, fotbalist la Manchester United.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net