El e cel mai masiv jucător de cricket din lume: are 140 de kilograme!

Ultima actualizare:

    Rahkeem Cornwall este cel mai masiv jucător de cricket din lumeFoto: Guliver/ GettyImages
Rahkeem Cornwall este cel mai masiv jucător de cricket din lumeFoto: Guliver/ GettyImages

Cântărește 140 de kilograme, are o înălțime de 1,98 m și este cel mai solid jucător de cricket din istorie. În mâinile lui Rahkeem Cornwall, mingea de cricket pare o roșie, iar bâta periuța de dinți.

Chiar dacă dimensiunile sale sunt în contradicție cu tot ce înseamnă sportivul modern, Cornwall a reușit să le demonstreze antrenorilor că merită să facă sport de performanță. Mai mult, să fie selecționat într-una dintre cele mai importante echipe din lume, West Indies. Spre deosebire de alți tehnicieni, care descopereau numai defecte când îl vedeau atât de mare, actualul său antrenor, Phil Simmons, a descoperit la jucătorul său exact calitățile pe care o asemenea statură le poate accentua: poate arunca mingea cu mai multă forță, poate prinde mingea cu o ușurință mult mai mare, iar în momentul în care lovește cu bâta, punctul este ca și câștigat.

Rahkeem Cornwall  este foarte apreciat de coechipieri
Rahkeem Cornwall este foarte apreciat de coechipieri

În vârstă de 27 de ani, Rahkeem Cornwall a avut de luptat cu multe prejudecăți. În primii ani ai carierei, antrenorul care coordona selecția, Courtney Browne, insista că el nu poate face față sportului la nivel înalt dacă nu urmează o dietă strictă. Numai că, din fericire pentru jucător, Browne a fost schimbat din funcție, iar succesorul acestuia a fost mult mai deschis la minte și a decis să-I dea o șansă masivului jucător. Care nu doar că a prins echipa, dar a devenit un jucător de bază al acesteia și a demonstrat că atunci când este iubire pentru sport reușești să treci peste toate greutățile și nimic nu te poate opri să îți îndeplinești visul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net