Marcator a opt goluri, Alexandru Csepreghi (23 de ani) a fost eroul tricolorilor în returul barajului pentru  Mondiale câştigat surprinzător în Rusia, scor 37-32.


Naţionala de handbal masculin a României a reuşit o calificare fabuloasă la turneul final al CM din 2011, care se va desfăşura în Suedia.

Mădălina şi Alexandru se vor căsători în curând

Bătuţi în Sala Polivalentă cu 32-28, elevii lui Vasile Stângă au întors miraculos rezultatul la Cehov graţie în special aruncărilor tunarilor Şania (7 goluri) şi Csepreghi (8 goluri).

Provenit din celebra şcoală din Baia Mare, Csepreghi a luat contact cu sportul de performanţă încă de la un an. Fostă handbalistă, mama sa îl lua cu ea în cărucior la antrenamente.

La 10 ani, Csepreghi a început handbalul în cadru organizat, iar 6 ani mai târziu era deja un star în devenire.

S-a înălţat cu 20 de centimetri într-un an şi adversarii îi făceau din ce în ce mai greu faţă.

La 17 ani, puştiul minune primeşte un cot în cap şi suferă o puternică comoţie cerebrală, peste care trece miraculos!

O forţă a naturii, la 1,95 m şi 105 kg, Csepreghi atrage ca un magnet fanele, fiind asediat la fiecare meci al lui HCM Constanţa de suportere.

Cu toate astea, puştiul nonconformist, care se îmbracă în stilul rapperilor americani, are o relaţie stabilă cu Mădălina, cu care se va se căsători.

Aflat în vizorul mai multor cluburi puternice din Ungaria şi Germania, interul stânga a semnat recent prelungirea pe trei sezoane cu "marinarii".


 
 
Loading...
Citeste tot despre: