Componentă a echipei feminine de handbal CSM București, Elizabeth Omoregie (24 de ani) privește „dubla” cu ȚSKA Moscova, din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, cu speranță.


Centrul sloven spune că visul său este să joace în Final Four: ”Știm ce s-a întâmplat sezonul trecut și în anii din urmă... Sigur nu este doar obiectivul meu, doar că pentru mine ar fi ceva special având în vedere că aș fi în Final Four pentru prima dată. Însă mai avem până acolo, întâi trebuie să demonstrăm că merităm să ajungem în F4. Toate cele patru echipe care ajung în acel punct au șanse să câștige competiția. Este vorba și de noroc, și ziua pe care o prinzi acolo...oricine poate câștiga, dar întâi să trecem noi cu bine peste aceste două meciuri cu ȚSKA și vedem apoi ce se va întâmpla. Am fost la echipa națională și nu am avut meciuri cu miză, doar amicale, și cât am stat acolo m-am gândit mult la aceste meciuri și la cât de importantă este această perioadă de final a sezonului. Chiar m-am gândit mult la aceste două meciuri”, a spus jucătoarea care a venit la CSM București în 2018.
Elizabeth Omoregie a vorbit în termeni elogioși și despre ȚSKA Moscova: ”Echipa este în mare măsură formată din jucătoare din Rusia. Multe dintre ele joacă în echipa națională. Au calități individuale foarte bune, formează un grup puternic. Sunt pentru prima dată în Liga Campionilor și este normal să aibă ambiții mari. Normal, obiectivul oricărei formații este este să ajungă în Final Four. Ele își merită locul în sferturile de finală și cu siguranță vom avea un meci dificil”, a spus sportiva care s-a născut la Atena, în 29 decembrie 1996, dar care și-a petrecut copilăria în Bulgaria.
Meciul tur dintre CSM București și ȚSKA Moscova e programat sâmbătă, 3 aprilie, la ora 17.00, fiind transmis de Digi, Telekom și Look.

 
 
Loading...