Victorioasă cu 34-27 în tur, echipa feminină de handbal SCM Rm. Vâlcea își joacă în Germania prezența în Grupa Principală II


Întrecută acasă (21-20) de Buducnost, săptămâna trecută, iar apoi la Bistrița (19-24), campioana României încearcă să pună capăt acestei serii negre mâine, pe terenul grupării SG BBM Bietigheim. Practic, Dumanska, Glibko, Da Silva și colegele lor au mai multe variante pentru a-și asigura prezența în faza următoare a competiției: victoria, egalul și eșecul la cel mult șase goluri diferență. Și aceasta fiindcă s-au impus în tur cu 34-27. Mai mult decât atât, ele s-ar califica și dacă ar pierde la 7 goluri, însă cu condiția de a marca peste 27 de goluri. 
Programată la ora 19.00, mâine, disputa Bietigheim – SCM Rm. Vâlcea este transmisă de Digi Sport 2 și Telekom Sport 3. Tot astăzi este programat și celălalt meci din Grupa C a Ligii Campionilor, Brest – Buducnost (ora 15.00). În clasament, lider este Brest (8 puncte), urmată de Buducnost (6p), Rm. Vâlcea (2p) și Bietigheim (0p).

 
 
Loading...