EXCLUSIV Am aflat unde pleacă Halep, în secret, după câştigarea Turneului de la Bucureşti

Ultima actualizare:

    Simona Halep
Simona Halep

Click! a aflat locaţia secretă în care Simona Halep îşi va petrece următoarele zece zile. Aceasta va merge într-un complex de 5 stele din staţiunea Kiris, aflată la aproximativ 60 de kilometri de aeroportul din Antalya.

La începutul acestei săptămâni, Simona Halep a mărturisit că imediat după terminarea turneului de la Bucureşti, va pleca într-o vacanţă de 10 zile, alături de familie. „Locaţia e secretă, o ştiu doar eu”, a declarat atunci Simona. Iată însă că cineva a deconspirat locul în care cea mai valoroasă jucătoare din România va pleca. Ea va merge chiar azi, cu charterul, în staţiunea Kiriş, aflată la şase kilometri de localitatea Kemer şi la 60 de kilometri de aeroportul din Antalya.

Hotelul de cinci  stele este amplasat  într-o locaţie de  vis, în Antalya
Hotelul de cinci stele este amplasat într-o locaţie de vis, în Antalya

Ea este invitata specială a unuia dintre cei mai importanţi oameni din industria turismului din Turcia, Mehmed Ersoy, patronul lanţului Voyage. Iar locaţia de cinci stele în care Simona Halep şi familia ei vor petrece 10 zile de neuitat, cu siguranţă: Hotelul Maxx Royal Kemer Resort & Spa (fost Kiris World). Acesta are cinci stele, este situat pe malul mării şi are o suprafaţă totală de 160.000 mp. Hotelul este format din trei clădiri de şapte etaje, două de 5 etaje şi una de trei etaje. 

Dragostea Simonei Halep pentru Turcia nu este nouă. Acum două luni, pe blogul WTA, întrebată care este locul preferat de vacanţă, a răspuns: „Am fost în Antalya în prima mea vacanţă, iar anul aceta voi merge din nou”. 

La revenirea în ţară, Simona Halep va mai petrece câteva zile şi la Buşteni, acolo unde este cetăţean de onoare.

A devenit campioană la Bucureşti!

Simona Halep, principala favorită a competiţiei şi locul 3 WTA, a câştigat, ieri, prima ediţie a BRD Bucharest Open, după ce a învins-o, în finală, cu scorul de 6-1, 6-3, pe italianca Roberta Vinci, cap de serie numărul 2 şi poziţia 24 în ierarhia mondială. Halep s-a impus după o oră şi opt minute. Simona Halep va primi 280 de puncte WTA şi un cec în valoare de 43.000 de dolari. Tot ieri, în proba de dublu s-au impus româncele Elena Bogdan şi Alexandra Cadanţu, care au trecut cu scorul de 6-4, 3-6, 10-5, după o oră şi 35 de minute, cuplul Cagla Buyukakcay/Karin Knapp (Turcia/Italia).

Hotelul de cinci stele este amplasat într-o locaţie de vis, în Antalya
Hotelul de cinci stele este amplasat într-o locaţie de vis, în Antalya
image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net