EXCLUSIV! Fosta voleibalistă Cristina Pîrv divorţează: «Soţul meu are, de 4 ani, o amantă»

Ultima actualizare:

    Cei doi au împreună doi copii (foto: getty image)
Cei doi au împreună doi copii (foto: getty image)

Una dintre cele mai frumoase poveşti de dragoste din sportul mondial e pe cale să se încheie în lacrimi. Din păcate, cea care suferă este una dintre cele mai mari voleibaliste din istoria României, Cristina Pîrv. Aceasta a confirmat în presa braziliană că va divorţa de soţul ei, Giba - cel mai cunoscut voleibalist din istorie - după ce l-a prins cu amanta.

Totul a început acum câteva zile, când Pîrv a postat un mesaj pe o reţea de socializare, în care anunţa că nu mai suportă şi că de acum Giba e fostul ei soţ.

„Mulţumesc lui Dumnezeu că m-a lăsat să văd adevărul", a încheiat atunci Pîrv. Chiar dacă a şters acea postare o zi mai târziu, ea a confirmat pentru presa braziliană că povestea de dragoste care a început în urmă cu mai bine de 10 ani şi care s-a oficializat în 2003 printr-o căsătorie care a ţinut capul de afiş al ziarelor braziliene, s-a încheiat.

„Acum ceva vreme, obiectivele de familie s-au schimbat. Eu mă îngrijeam de familie, de copii, de tot ceea ce înseamnă o familie, iar Giba trăia o viaţă de burlac. Avea o amantă de 4 ani, mergea în discoteci, mergea la petreceri cu alcool. Cele două laturi nu merg împreună. Trebuie să alegi: ori familia, ori să rămâi burlac. Şi atunci am decis să ies din relaţie", a declarat Cristina Pîrv (40 de ani) pentru cel mai cunoscut site din Brazilia, UOL.

Cristina şi Giba locuiesc în Curitiba (Brazilia), dar acum se află în Buenos Aires, el jucând la formaţia argentiniană Drean-Bolívar. Şocantă pentru români, despărţirea nu i-a luat prin surprindere pe brazilieni. Aceştia spun că relaţia celor doi atârna de un fir de păr din cauza suspiciunilor româncei că soţul ei trăia o viaţă dublă. De alt­­fel, în luna ianuarie, au fost gata să se despartă. Au trăit chiar separat o perioadă de timp, iar împăcarea a venit pe ultima sută de metri, el promiţând că nu va mai călca strâmb.

Din păcate, era doar o minciună, căci, aşa cum Cristina avea să descopere, soţul ei nu încheiase relaţia paralelă. Românca nu a detaliat de unde a avut bănuiala că soţul ei are o amantă, dar a spus că într-o zi, la Buenos Aires, a avut şi confirmarea, întâlnindu-se chiar cu aceasta! „Am avut multe suspiciuni că el îşi continua relaţia extraconjugală şi, într-o zi, mi-a apărut confirmarea: m-am întâlnit cu amanta în timp ce mă duceam să-mi iau copiii de la şcoală aici, în Buenos Aires!", a explicat Cristina Pîrv.

În ceea ce-l priveşte, Giba a scris ieri pe pagina de Facebook că deşi căsnicia lui traversează o criză, nu are de gând să divorţeze. „La fel ca în luna ianuarie, problemele pot fi rezolvate în particular şi fără implicarea presei", şi-a anunţat el fanii.

Giba este campion olimpic și mondial

Giba (35 de ani), pe numele său real Gilberto Amauri de Godoy Filho, este considerat cel mai valoros voleibalist din istorie.

simeon stalpnicul png

A cucerit toate titlurile posibile cu naţionala Braziliei. A câştigat Jocurile Olimpice (un aur şi două medalii de argint), Campionatul Mondial (de trei ori), Cupa Mondială (de 8 ori), Campioantul Sud-american (de 7 ori).

S-a retras din naţională după JO de la Londra.

Cristina a luat titlul în Italia și Brazilia

Cristina Pîrv (40 de ani) s-a născut la Turda şi a început voleiul de performanţă la Dinamo. Ea e singura româncă ce a evoluat în campionatul Braziliei.

simeon stalpnicul png

A cucerit titlurile de campioană naţională în cele mai puternice campionate din lume: Brazilia şi Italia.

Când juca în Brazilia, a primit oferta de a-şi schimba cetăţenia şi a juca pentru naţionala ţării de adopţie. A refuzat, continuând să evolueze pentru România.

Cei doi copii vor rămâne cu mama lor

Cei doi au împreună doi copii: Nicolle, în vârstă de 8 ani - născută chiar în zilele în care tatăl ei ducea naţionala de volei a Braziliei către titlul olimpic de la Atena - şi Patrick, în vârstă de 4 ani.

Cristina spune că micuţii vor rămâne cu ea: „Evident că cei doi copii sunt cu mine şi vor rămâne cu mine, mai ales că el a participat atât de puţin la creşterea lor... Mai ales a lui Pattrick", a mai spus ea.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net