EXCLUSIV Monica Iagăr, chinuită de trei operaţii

Ultima actualizare:

    Monica Iagăr este  una dintre marile  campioane ale  sportului românescFoto: arhivă personală
Monica Iagăr este una dintre marile campioane ale sportului românescFoto: arhivă personală

A iubit sportul toată viaţa, dar acum nu mai poate să-l practice. În spatele zâmbetului, Monica Iagăr ascunde o suferinţă numai de ea ştiută. Atleta a fost operată de hernie ombilicală şi a suferit intervenţii la ambii genunchi.

A făcut sport până la 35 de ani, iar acum îşi trăieşte viaţa în cinstea anilor petrecuţi în cantonamente şi pe stadion. „Am fost operată de o hernie ombilicală şi nu am voie să mai fac efort. Această boală s-a declanşat din cauza efortului făcut după prima naştere. Timpul nu stătea în loc şi trebuia să intru în linie dreaptă pentru a doua olimpiadă”, mărturiseşte Monica Iagăr, pentru Click!. Problemele de sănătate ale Monicăi nu se opresc însă aici. Atleta e şi operată la ambii genunchi.La 42 de ani, Monica a lăsat în urmă relaţia cu Cosmin Cernat, dar nu vrea să se mai căsătorească vreodată. Cu toate astea, atleta recunoaşte că nu are timp de singurătate. „Cosmin este tatăl fetiţelor mele şi le iubeşte foarte  mult, iar asta este cel mai important. Noi nu vom mai fi un cuplu niciodată, dar suntem şi vom fi familia fetelor noastre. Nu există nimeni în viaţa mea şi nu mai vreau să fiu asociată cu diverşi  bărbaţi  din anturajul meu. Am prieteni adevăraţi cu care îmi petrec timpul liber. În rest, viaţa mea constă în timpul dedicat familiei. Astăzi, prefer să fiu independentă decât singură într-o relaţie. Am fost înşelată şi dezamăgită în iubire, dar subiectul este închis de multă vreme şi nu vreau să îl mai deschid. Nu mă mai căsătoresc vreodată, dar cred în instituţia căsătoriei, acum e însă tardiv să-i mai dau credit”, spune Iagăr, pentru Click!Cele mai mari bucurii din viaţa atletei sunt Maya (5 ani) şi Ayana (10 ani). “Fetele sunt talentate ca mine şi frumoase ca tatăl lor. Nu fac sport de performanţă, dar ştiu  să  schieze,  să  înoate  şi  merg  la  gimnastică  ritmică”, mărturiseşte sportiva, pentru Click! Pentru cele două comori, Monica vrea să se mute şi în America.  “Am o soră care este stabilită în Dallas de 14 ani. Ne vedem des, dacă nu vine ea, o vizitez eu. Îmi place  America şi acela va fi cu siguranţă locul unde mă voi retrage cât de curând, pentru că îmi doresc ca fetele să aibă cea mai bună formă de şcolarizare”, mai spune ea”, pentru Click!.

Se relaxează pe litoral

Până îşi va lua zborul către Viena, pentru o vacanţă, Monica Iagăr îşi petrece timpul pe litoral. Atleta e văzută în fiecare weekend pe plaja din Mamaia. Deşi nu are voie să facă efort din cauza operaţiei suferite, Monica etalează pe plajă un corp bine sculptat. “Mănânc bio, tradiţional cu alte cuvinte.  Nu sunt o bucătăreasă desăvârşită, dar, din când în când, gătesc şniţele şi diferite alte preparate, chiar fac clătite în fiecare zi”, a spus Iagăr, pentru Click!.

Click! spune

Monica s-a implicat alături de un prieten care iubeşte atletismul şi într-o campanie destinată copiilor defavorizaţi. În cadrul acestei campanii, “Marea Neagră nu este doar în poze,” micuţii vor fi duşi la mare cu o maşină decapotabilă.

Monica arată foarte  bine după o viaţă  dedicată sportului
Monica arată foarte bine după o viaţă dedicată sportului
image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net