Extrema dreapta Laura Moisă este obligată să se întoarcă în ţară după şapte zile de carantină

Ultima actualizare:

    Laura MoisăFoto: EPA-EFE
Laura MoisăFoto: EPA-EFE

Depistată pozitiv cu COVID-19 la sosirea în Danemarca, extrema dreapta Laura Moisă este obligată să se întoarcă în ţară după şapte zile de carantină. Decizia a fost luată de Federația Europeană de Handbal (EHF).

Forul continental a precizat că orice persoană infectată cu noul coronavirus nu mai poate lua parte la turneul final al Campionatului European în nicio fază.  În această postură se află şi extrema dreapta Laura Moisă, precum și două jucătoare din Serbia. Jucătoarea de la CSM București este obligată să revină la București, după şapte zile de carantină. Moisă a primit rezultat pozitiv la testarea din urmă cu o săptămână, când delegaţia României a ajuns în Danemarca. Pe de altă pafrte, EHF a anunţat, astăzi (luni, 7 decembrie), că a transmis avertismente către cinci delegaţii participante la CE din Danemarca pentru nerespectarea ”unor părţi” din procolul sanitar impus de pandemia de coronavirus. În această situația s-au aflat - Cehia, Croaţia, Serbia, Spania și Rusia. Ameninat cu excluderea fiindcă a părăsit ”zona roşie” de protecţie a echipelor şi oficialilor, la finalul partidei cu Cehia (24-22), pentru a discuta cu un oficial federal rus, antrenorul Rusiei, Ambros Martin, a scăpat astfel cu acest avertisment... EHF a mai precizat că avertismentele sunt singulare, iar o altă încălcare a regulilor protocolului sanitar va duce la expulzarea ”automată” şi retragerea acreditărilor la turneul final.La CE din Danemarca (3-20 decembrie) s-au efectuat 3.400 de teste pentru depistarea noului coronavirus. 

Astăzi (luni, 7 decembrie), la ora 21.30, România va înfrunta Norvegia în ultimul meci din Grupa D. Naționala noastră este deja calificată în Grupa Principală II. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net