Fata de 10, învinsă doar de pierderea tatălui ei

Ultima actualizare:

    Cu toate eforturile medicilor, tatăl Nadiei a încetat din viaţă joi, din cauza unei ciroze (Fotografii: Mircea Merticariu)
Cu toate eforturile medicilor, tatăl Nadiei a încetat din viaţă joi, din cauza unei ciroze (Fotografii: Mircea Merticariu)

Nadia Comăneci a ajuns de urgenţă în România pentru a petrece ultimele ore la căpătâiul tatălui ei, decedat joi. Îndurerată şi obosită după călătoria extenuantă cu avionul, Nadia a ajuns la Oneşti alături de sicriul în care se odihneşte pentru totdeauna Gheorghe Comăneci.

În ultimele zile ale lui 2011, Nadia Comăneci a sosit de urgenţă în România ca să fie alături de tatăl ei, Gheorghe Comăneci, 76 de ani, internat în stare gravă la un spital din Bucureşti.

simeon stalpnicul png

A sperat până în ultima clipă într-o minune, şi, după câteva zile în România, s-a întors în America, la familia ei. Din păcate, veştile bune au întârziat să apară.

Cu toate eforturile medicilor, tatăl Nadiei a încetat din viaţă joi, din cauza unei ciroze. Fosta glorie a gimnasticii a luat din nou primul avion spre ţară şi, ieri după amiază, a fost la căpătâiul tatălui decedat.

Nadia și fratele ei, Adrian, au fost consolaţi de preoţi

simeon stalpnicul png

Sicriul cu trupul neînsufleţit a ajuns ieri la prânz la Oneşti, iar azi va fi condus pe ultimul drum de către familie şi prieteni. Vizibil marcată de durere şi oboseala pricinuită de călătoria cu avionul de circa 14 ore, Nadia nu s-a dezlipit nici un moment de sicriul tatălui.

Alături de ea a fost şi fratele gimnastei, Adrian. Din cauza unor obligaţii contractuale, soţul Nadiei, Bart Conner, a rămas în Oklahoma City, el având grijă şi de micuţul Dylan.

Elena Comăneci, cea de-a doua soţie a defunctului

simeon stalpnicul png

Tatăl Nadiei Comăneci era divorţat de mai mulţi ani de mama sportivei. Acesta îşi refăcuse viaţa alături de o altă femeie, Elena, care, vizibil îndurerată, a refuzat să facă vreo declaraţie cu privire la pierderea suferită.

Cunoscuţii familiei au trimis coroane. Cea roșie este din partea lui Bela Karoly

simeon stalpnicul png

Cei care l-au cunoscut pe Gheorghe Comăneci au numai cuvinte de laudă despre tatăl gimnastei. „Era un om cu mult bun simţ. Era modest, nu a încercat niciodată să epateze.În urmă cu o lună, Nadia ne-a cerut sprijinul să-i aducem un maseur pentru tatăl ei, pentru că ea se ocupa de problemele lui de sănătate. Se simţea deja foarte rău. Am vorbit cu Nadia în decembrie şi era extrem de supărată, marcată", a declarat pentru bacau.adevarul.ro Ingrid Istrate, directorul Clubului Sportiv Municipal.

Mai citeşte:

Nadia Comăneci, în doliu după tatăl său: «E un moment deosebit de greu»

A murit tatăl Nadiei Comăneci!

Tatal Nadiei Comâneci, răpus de ciroză. Fosta campioană a venit urgent în România

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net