Fata lui Dossey este campioană naţională la atletism

Ultima actualizare:
Jennifer n-are rival în  probele de săritură în  lungime şi viteză
Jennifer n-are rival în probele de săritură în lungime şi viteză

Gena sportivă nu se pierde uşor, iar cînd talentul este combinat cu educaţie şi ambiţie, poţi ajunge departe. Jennifer Dossey, fiica fostului portar ghanez, Ibrahim Dossey, demonstrează că orice este posibil în viaţă.

Rămasă în 2008, la vârsta de 4 ani doar cu mama sa, Ioana, după ce tatăl, Ibrahim, a decedat în urma unui tragic accident rutier, Jennifer s-a refugiat şi ea în sport. De câţiva ani este legimitată la clubul CS Steaua şi a ajuns în prezent, la 9 ani, să fie unul dintre cele mai promiţătoare talente ale atletismului românesc.

Deşi pare încă devreme şi mai este mult de muncit până departe, micuţa antrenată de fosta campioană olimpică, Anişoara Cuşmir, atrage totuşi atenţia prin performanţele ei. În urmă cu câteva zile, Jennifer a devenit campioană naţională de sală la categoria copii 3, la probele de săritura în lungime şi viteză.

Cifrele acesteia sunt 4,14 metri săriţi şi 8,03 secunde pe 50 de metri, dar recordurile personale la aceste probe sunt 4,27 metri şi 7,86 secunde. În 2013, Jenni a câştigat toate concursurile la aceste două probe la care a participat.

„Sunt foarte mândră de ea, mai ales că n-o forţează nimeni să facă asta, ci ei îi place foarte mult. Eu fac tot ce pot să ţin pasul cu ea, deşi este foarte greu. Este dezvoltată şi creşte foarte repede. Are aproape 1,50 metri şi poartă deja 37 la picior, iar echipamentul îi rămâne mic imediat. Sper s-o pot ţine la acest nivel şi pe această linie", a declarat Ioana Dossey, mama lui Jennifer.


    Jennifer n-are rival în  probele de săritură în  lungime şi viteză
Jennifer n-are rival în probele de săritură în lungime şi viteză

De curând, Jennifer a pozat într-un catalog al celor de la PJ Shoes, o firmă de încălţăminte pentru copii. Reclama cu micuţa a putut fi văzută mai multe zile pe magazinul Cocor din capitală. De asemenea, Jennifer a fost invitată la finala show-ului Vocea României, când Julie Mayaya a câştigat concursul.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net