Fiica lui Ivan Patzaichin, discurs emoționant în memoria tatălui său. „A fost Ivan Inimă de Aur”

Ultima actualizare:

    Soția lui Ivan Patzaichin, îndurerată la căpătâiul sportivului, alături de fiica lor, IvonaFoto: Sever Gheorghe
Soția lui Ivan Patzaichin, îndurerată la căpătâiul sportivului, alături de fiica lor, IvonaFoto: Sever Gheorghe

Ivan Patzaichin a fost înmormântat cu onoruri militare marți după-amiază, 7 septembrie, în Cimitirul Bellu. Bineînțeles, nelipsite de la căpătâiul regretatului canoist au fost soția acestuia, Georgiana, și fiica lor, Ivona, care a stat de-a drepta mamei sale în aceste clipe grele.

Fostul mare sportiv a fost înmormântat marți la Cimitirul Bellu, unde i-au fost alături în jur de 400 de persoane, iar fiica acestuia, Ivona, a rostit un discurs emoționant de adio. Aceasta l-a numit pe tatăl său „Ivan Inimă de Aur” și a povestit ce suflet cald și bun era regretatul sportiv. 

Ivona Patzaichin, discurs emoționant la înmormântarea tatălui său

„În aceste zile am realizat că tata nu a fost iubit de multă lume, ci a fost iubit de toți oamenii de pe Pământ. Pentru mine, pentru mulți, pentru toți, tata a fost Ivan Inimă de Aur.

Îl necăjeam când îi spuneam că este prea bun, mai ales la restaurant, când voia să mănânce și să ducă furculița spre gură, iar cineva îl bătea pe umăr pentru o poză sau autograf. El lăsa furculița plină înapoi de fiecare dată și făcea o poză. Acesta era tatăl meu.

Nu-i plăcea să vadă pe nimeni trist sau să dezamăgească pe cineva. A iubit oameni, a iubit sportul, iar pe mine și pe mama ne-a adorat. Viața lui a fost frumoasă, chiar dacă nu întotdeauna a fost ușoară. A iubit viața, iar viața l-a iubit. Din păcate, în acest an, ursitoarea cea rea și-a adus aminte de el și acum l-a luat de lângă noi”, a spus, printre lacrimi, Ivona Patzaichin.

Cu ce se ocupă Ivona Patzaichin

De asemenea, Ivona și-a schimbat poza de profil de pe contul de Facebook cu o fotografie neagră, imediat ce a fost anunțată moartea marelui campion, în semn de doliu.

Ivona Beatrice Patzaichin are 44 de ani și lucrează la Comisia Națională de Acreditare a Spitalelor. Conform Gândul, ea este președintele unei comisii de evaluare a unităților spitalicești.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net