Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal, la masculin, se amână pentru decembrie

Ultima actualizare:

    Final Four-ul masculin al Ligii Campionilor la handbal se va disputa în decembrieFoto: Guliver / GettyImages
Final Four-ul masculin al Ligii Campionilor la handbal se va disputa în decembrieFoto: Guliver / GettyImages

Federaţia Europeană de Handbal (EHF) a anunţat, astăzi, că a decis amânarea Final Four-ului Ligii Campionilor, la masculin, pentru 28 şi 29 decembrie. Acesta va fi găzduit tot de Koln, iar biletele vândute deja rămân valabile. Turneul similar feminin este programat, deocamdată, în 5 și 6 septembrie, la Budapesta, însă datele pot suferi modificări, în funcţie de evoluţia/regresului pandemiei Covid-19. Printre echipele rămase în cursă în Liga Campionilor la handbal se numără Dinamo Bucureşti, la masculin, respectiv SCM Râmnicu Vâlcea şi CSM Bucureşti, la feminin.

Decizia de a se reprograma Final Four-ul la masculin va da peste cap și ediția 2020/2021 a Ligii Campionilor. Hotărârea a fost luată după consultări cu cluburile implicate în competiţie, între care şi campioana României, Dinamo Bucureşti, care urmează să dispute barajul cu PSG pentru calificarea în sferturile de finală ale competiţiei (meciuri tur-retur, programate în prezent între 3-7 iunie). Turneul Final Four la masculin era programat oficial în 30-31 mai, iar apoi a fost mutat pentru 22-23 august.

EHF a mai precizat că la reunirea Comitetului Executiv din 24 aprilie se va decide exact cum se va încheia ediția 2019/2020 a Ligii Campionilor şi, implicit, calificarea echipelor la Turneul Final Four. De asemenea, forul european a amintit şi despre Turneul Final Four al Ligii Campionilor la feminin, programat în 5 și 6 septembrie 2020, respectiv pentru finalele Cupei EHF la masculin (29-30 august), menţionând că vor continua ”consultările” cu cluburile pentru o decizie finală. Echipele feminine SCM Râmnicu Vâlcea şi CSM Bucureşti urmează să evolueze în sferturile Ligii Campionilor, programate în prezent între 17-21 iunie, pentru calificarea la Turneul Final Four al Ligii Campionilor de la Budapesta. Ele vor avea ca adversare pe Metz (Franța), respectiv pe Gyor (Ungaria), formațiile care au câștigat cele două grupe principale. Echipele noastre vor disputa primul meci acasă, iar returul în deplasare. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistemul antiaerian rus S-300 FOTO Rush Hour Daily
image
image
image
image
image
image
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
FCSB Rapid (Sportpictures) jpg
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net