Adela a iubit tenisul de performanţă şi l-a practicat până a ajuns campioană. Acum activitatea sa în televiziune, viață socială și design vestimentar este omagiată la toate galele importante ce au loc la final de an.


Pentru că întotdeauna acțiunile sale se leagă într-un fel sau altul de marile personalități ale sportului românesc, fie vorbim despre galele sale, ajunse în acest an la a IX-a ediţie, sau la colecțiile sale de modă. În premieră naţională, Adela a lansat colecția de modă "Campionii", inspirată din rochiile clasice de tenis, cu decupaje geometrice, cromatică veselă și imprimeuri ce redau stilizat siluete de sportivi. Ilie Năstase, Andreea Mitu, Monica Roşu sau Helmuth Duckadam sunt doar câteva dintre marii sportivi ce au fost vedetele colecţiei ”Campionii” a Adelei Diaconu.
La finalul anului 2017, Adela Diaconu a primit nu mai puţin de patru premii:
- Premiul de excelenţă în producţie TV, în cadrul Romanian Fashion Awards 2017
– Diplomă de merit pentru cariera de succes in televiziune, modă si organizare de evenimente, distincţie acordată de Maestrul Sportului, Profesor, Psiholog, Doctor in Preventia si Intretinerea Masinariei Umane: Mihai Dragomir 
– Femeia de succes 2017, premiu acordat în cadrul Galei ''Celebrity Awards - Successful Women' 4th Edition
– Cea mai buna emisiune pentru copii din România: Ambasad'Or Play' - Premiul pentru producator TV obţinut la Gala Femeile de Succes ale anului 2017', ediţia a XV-a.
 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: