Fosta concurentă «Românii au talent» dansează la bară însărcinată în 7 luni

Ultima actualizare:

    Nadia Buduruşi este singura antrenoare de dans la barăfoto: Dorin Constanda
Nadia Buduruşi este singura antrenoare de dans la barăfoto: Dorin Constanda

Este însărcinată în şapte luni, dar chiar şi aşa a rămas cea mai sexy sportivă. Burtica abia i se vede, iar picioarele lungi şi bine lucrate le-ar face invidioase şi pe manechinele de top. Nadia Buduruşi se întreţine dansând la bară.

Mitul că femeile însărcinate trebuie să stea în pat şi să se menajeze a fost spulberat. Nadia Buduruşi are 34 de ani, iar peste două luni urmează să devină mămică pentru a doua oară. 


    Cu burtica la vedere, blondina s-a urcat la trapez
Cu burtica la vedere, blondina s-a urcat la trapez

Are 1,71m şi 60 de kg, iar în sarcină s-a îngrăşat doar 3 kg. Silueta de vis pe care o are şi figurile acrobatice pe care le face la bară şi la trapez sunt exemplul viu că se poate trăi aşa cum îţi place şi gravidă. 


    Graviduţa le-a arătat copiilor cum să meargă ca păianjenulFoto: Dorin Constanda
Graviduţa le-a arătat copiilor cum să meargă ca păianjenulFoto: Dorin Constanda

”Fac antrenamente la sală cu copii, dar şi cu adulţi de trei ori pe săptămână. În restul zilelor mă antrenez. Am o bară chiar în sufragerie. Mi-a cumpărat-o soţul de Crăciun. Femeile însărciate, care nu au probleme, nu trebuie să stea la pat. Le sfătuiesc să fac mişcare. Nu le va mai durea nici spatele şi vor naşte mult mai uşor. Fac gimnastică de la 5 ani, iar timp de 20 de ani am făcut acrobaţii la circ, aşa că nu mă puteam lăsa de sport”, ne-a mărturisit Nadia, finalista de la “Români au talent”, ediţia din 2015.

simeon stalpnicul png

În septembrie a participat la campionatul mondial de dans la bară şi a ocupat locul 10 şi 16. Pe frumoasa blondină am întâlnit-o la Sport Academy, aflat în Magazinul Cocor, din Capitală.


    Nadia, împreună cu cei mai mici cursanţiFoto: Dorin Constanda
Nadia, împreună cu cei mai mici cursanţiFoto: Dorin Constanda

Îi învăţa pe copii tainele dansului la bară sau a pole fitness-ului, aşa cum e denumit acest sport. Le arăta cum să facă ”păianjenul”, adică să meargă în mâini cu picioarele pe perete, după care a început să facă acrobaţii la bară de ne-a lăsat cu gura căscată. ”Pole fitness e un sport, nu este striptease, nu sunt mişcări vulgare, nu începem cu tocuri şi chiloţei tanga”, ne-a explicat Nadia Buduruşi. Şi ne-a convins! Fetiţe de şcoală primară, dar şi un băieţel se chinuiau să urce pe bară, hotărâţi să facă performanţă. Copilele vor să ajungă ca Nadia, după cum ne-au spus chiar ele. „Acest sport îi ajută pe copii să crească armonios, iar părinţii sunt extrem de deschişi. Au înţeles despre ce este vorba. Chiar asistă la ore”, ne-a explicat sportiva. Aceştia plătesc pentru 12 şedinţe câte 200 de lei.   

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net