Fostul șef Ferrari: "Am vești despre Schumacher, dar nu sunt bune"

Ultima actualizare:

    Michael Schumacher se află de mai mult de jumătate de an în comăFoto: Reuters
Michael Schumacher se află de mai mult de jumătate de an în comăFoto: Reuters

Luca di Montezemolo, fostul șef Ferrari, a inflamat presa internațională după o declarație lacunară prin care lasă de înțeles că starea de sănătate a fostului campion mondial de Formula 1, Michael Schumacher, s-a înrăutățit.

Express.co.uk a publicat, în exclusivitate, joi după-amiază, declarația lui Montezemolo: "Am vești despre Michael Schumacher, dar, din păcate, nu sunt bune". Fostul șef Ferrari a refuzat să dea detalii despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher, însă a declarat: "Viața este o ciudățenie. A fost un pilot fantastic și a avut un singur accident în carieră, în 1999".

Contactată de presa mondială, Sabine Khem, purtător de cuvânt al lui Michael Schumacher, a refuzat să dea detalii privitoare la starea de sănătate a lui Michael Schumacher.

La 29 decembrie 2013, Michael Schumacher a fost victima unui accident la schi, în staţiunea franceză Meribel. El s-a aventurat pe un traseu nemarcat, a intrat într-un bolovan cu schiurile şi a fost catapultat 34 de metri în aer, lovindu-se cu capul într-o altă piatră. Pilotul neamţ fost transferat la un spital din Grenoble după ce a suferit un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală. Până la 16 iunie 2014, Schumacher a fost în comă. El a fost transferat la 18 iunie la o unitate medicală de specialitate din Lausanne, iar la 9 septembrie a fost externat şi mutat în locuinţa sa din localitatea elveţiană Gland.

La jumătatea lunii decembrie, în 2015, Willi Weber, managerul lui Michael Schumacher în perioada în care pilotul german de Formula 1 câştiga 7 titluri mondiale, a povestit presei germane că i s-a interzis să-l viziteze pe fostul său client: ”Corinna (n.red. - soția lui Schumacher) mă împiedică să am orice contact cu Michael. Am încercat de zeci de ori să obțin permisunea de a-l vizita, dar de fiecare dată fără succes. Situaţia este teribilă pentru mine. Şi familia mea suferă. Familiile noastre au fost foarte apropiate timp de 25 de ani, iar acum nimeni nu înţelege ce se întâmplă”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net