FOTO: Larisa Iordache, vizitată de iubit la spital

Ultima actualizare:

    Larisa Iordache a fost purtată de brate de antrenorul Cristian MoldovanFOTO: EPA
Larisa Iordache a fost purtată de brate de antrenorul Cristian MoldovanFOTO: EPA

Larisa Iordache, care a suferit o groaznică accidentare înaintea calificărilor Campionatului Mondial de la Montreal, se află acum în plină convalescenţă după operaţia la tendonul lui Achile de la piciorul stâng.

Larisa Iordache a fost operată la începutul săptămânii de medicul Bogdan Codorean şi, normal, se află încă faza de recuperare, la spital. Cu piciorul stâng bandajat complet, ea va părăsit salonul săptămâna viitoare, dar nu stă deloc singură. E înconjurată mereu de prieteni, care au vizitat-o şi o vizitează în continuare. Evident, primul a sosit la ea iubitul său, Eduard Modoianu. De asemenea gimnast şi trecut recent şi el printr-o accidentare la picior, el petrece cu ea aproape toată ziua.


    Iubitul larisei Iordache, Roland Modoianu, alături de Larisa la spitalFOTO: Facebook
Iubitul larisei Iordache, Roland Modoianu, alături de Larisa la spitalFOTO: Facebook

De asemenea, Larisa le are alături şi pe prietenele ei. Diana Bulimar, una dintre cele mai valoroase gimnaste ale generaţiei, dar şi una dintre cele mai ghinioniste - aproape în fiecare an suferea câte o operaţie la genunchi - înţelege, desigur, cel mai bine prin ce trece Larisa, aşa că de câte ori poate, ea vine şi petrece timp cu sportiva.


    Larisa Iordache, alaturi de prietene. Diana Bulimar e chiar lângă eaFOTO: Facebook
Larisa Iordache, alaturi de prietene. Diana Bulimar e chiar lângă eaFOTO: Facebook

Larisa Iordache a suferit o ruptură a tendonului lui Achile la piciorul stâng chiar înaintea calificărilor la CM de la Montreal. Ea a scris pe Facebook, la 24 de ore de la accident un mesaj emoționant: ”Când am spus că sunt pregătită pentru orice nu mă aşteptam chiar la asta. Ce-i drept, m-a cam luat prin surprindere. Deşi sunt bulversată, încerc să îmi adun cuvintele pentru a putea să vă mulţumesc din tot sufletul. N-am crezut că toată munca noastră, a mea şi a antrenorilor, se poate evapora într-o fracţiune de secundă. N-am crezut şi încă pare un vis neplăcut. Dar, cum e vorba aceea, ”cazi de şapte ori, te ridici de opt”, eu o aleg de fiecare dată, iar acum din nou o să o fac, însă sper să îmi iasă mai bine. Mulţumesc încă o dată pentru mesaje, gânduri bune şi susţinerea voastră. Mulţumesc antrenorilor mei pentru tot. We are a team! Mulţumesc familiei mele pe care o iubesc şi mă iubeşte necondiţionat, pentru fiecare clipă în care îmi sunteţi alături. Mulţumesc”, a scris Larisa Iordache în mesajul de pe Facebook.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net