FOTO Walter Zenga, o nouă iubită după divorț? Michela e cu 30 de ani mai tânără decât fostul antrenor

Ultima actualizare:

    Walter Zenga are o iubită cu 30 de ani mai tânără Foto: Arhivă personală
Walter Zenga are o iubită cu 30 de ani mai tânără Foto: Arhivă personală

El 61, ea 31! Walter Zenga ar fi cucerit o blondină tinerică după divorțul de Raluca Rebedea. Fostul antrenor, în vârstă de 61 de ani, este acum într-o relație cu Michela Motoc, care este fotomodel, anunță presa din Italia

Deși tocmai trecut printr-un divorț de mama copiilor lui, Raluca, Walter Zenga nu renunță la căutarea sufletului pereche nici la 61 de ani! Acesta și-ar fi refăcut viața alături de Michela Motoc, tot româncă, cei doi cunoscându-se la Milano, acolo unde el s-a mutat după divorț, anunță DigiSport, care citează presa din Italia.

Și-a luat iubită tinerică după divorț

După 15 ani de căsnicie, Raluca și Walter Zenga au decis să divorțeze. În toamna anului trecut, Walter Zenga confirma divorțul de mama copiilor lui, însă câteva luni mai târziu, în primăvară, ce doi au decis să-și mai dea o șansă. La scurt timp însă, și-au dat seama că mariajul lor nu mai poate fi salvat.

După divorț, Raluca a renunțat la numele Zenga și a revenit la numele său de familie, Rebedea. Fostul antrenor din Liga I a locuit în Dubai cu fosta soție, iar după despărțire s-a mutat în Italia, acolo unde și-a cunoscut actuala iubită.


    Michela pozează sexy pe InstagramFoto: Instagram
Michela pozează sexy pe InstagramFoto: Instagram

Cine este noua iubită a lui Walter Zenga

Michela Motoc, fosta Mihaela Moțoc, are 31 de ani și este fotomodel, scrie Corriere dello Sport. Românca l-ar fi cunoscut pe Walter Zenga în Italia, ea fiind stabilită de foarte mulți ani lângă Verona. Presupusa iubită a fostului antrenor a locuit o perioadă și în Dubai. Ziariștii din Cizmă scriu că cei doi s-au mutat deja împreună.

Michela a ieșit pe locul trei la un concurs de frumusețe și este urmărită de aproximativ 200.000 de persoane pe Instagram. În prezent, Michela este antrenor de fitness. 


    Foto: Instagram
Foto: Instagram

Walter Zenga neagă relația cu Michela Motoc

Celebrul antrenor Walter Zenga (61 ani) a fost surprins în compania unei alte femei și a ajuns, astfel, pe prima pagină a ziarelor. Dacă în Italia nu se mai vorbește despre asta, în România, subiectul încă se discută. Walter Zenga nu a dorit însă să facă nicio declarație cu privire la ceea ce s-a scris despre el, considerând că nu este cazul! Surse din apropierea acestuia spun că fostul mare portar al Squadrei Azzurra nu dorește să își atribuie o relație pe care nu o are și este deranjat de faptul că nu poate ieși în oraș, la o cină sau la un aperitiv, cum se spune la italieni, fără să stea liniștit și să atragă atenția. Zenga se cunoaște însă cu Michela Motoc, cei doi fiind amici. Deocamdată pare că nu e loc de ceva mai mult între ei. Walter Zenga nu este încă divorțat de Raluca Zenga, deși în octombrie 2020 a anunțat separarea de soția sa pe pagina sa de Instagram. De atunci însă s-a zvonit că Walter și Raluca ar fi revenit la sentimente mai bune unul față de celălalt și s-a scris că s-ar fi împăcat. Până la proba contrare, Walter Zenga abia așteaptă să ia avionul spre Dubai, acolo unde e nerăbdător să își vadă copiii și casa de milioane de euro.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net