Francezul Gary Hunt a câștigat titlul mondial la sărituri în apă de la mare înălțime. Constantin Popovici și Cătălina Preda, pe podium

Ultima actualizare:

    Constantin Popovici și Cătălin Preda l-au încadrat pe Gary Hunt pe podiumul din ItaliaFoto: Red Bull
Constantin Popovici și Cătălin Preda l-au încadrat pe Gary Hunt pe podiumul din ItaliaFoto: Red Bull

Născut în Anglia, dar având cetățenie franceză acum, Gary Hunt (37 de ani) și-a asigurat victoria în seria Red Bull Cliff Diving 2021. Acesta a câștigat a patra etapă din acest an, desfășurată în localitatea italiană Puglia. Constantin Popovici și Cătălina Preda au ocupat locurile 2, respectiv 3.

Pentru Hunt, aceasta a fost victoria cu numărul 42 în circuit. El a obținut 297,6 puncte, iar astfel și-a asigurat titlul mondial cu numărul 9 înaintea ultimei etape, care se va desfășura tot în Italia, la Polignano a Mare, duminică, 26 septembrie. La concursul de miercuri, Constantin Popovici s-a clasat pe locul al doilea, cu 286,8 puncte, iar Cătălin Preda a terminat pe poziția a treia, cu 276,9 puncte. După cinci etape, clasamentul general intermediar arată astfel: 1. Gary Hunt (Franța) – 760 puncte, 2. Constantin Popovici – 610 puncte, 3. Cătălin Preda – 469 puncte.Cei doi săritori români sunt legitimați la clubul Steaua, unde sunt pregătiți de antrenorul Florin Avasiloaie.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net