Cei mai cunoscuți luptători din Romania sunt în negocieri cu cele mai importante promoții de lupte din lume. Fraţii Stoica sunt doriți pentru următoarea perioadă de Glory, W5, Legend Akhmat Fight Show, Legend şi Kun Lunsi.


Andrei Stoica: "Ne bucură mult că succesul nostru a depașit granțiele tării. Deja managementul nostru a parafat înțelegeri cu Glory, cu un important circuit din Cehia și sunt discuții avansate și pentru confruntari care ar putea avea loc în Canada, Austria și Los Angeles. Rămân extrem de importante și galele de pe plan local, însă am decis să renunțăm la circuitul în care am luptat până în 2015 din cauza conditiilor tot mai restrictive și pentru că riscam să nu ne mai putem lupta în promoții din străinătate. Dorim să ducem numele Romaniei în toata lumea, să obtinem recunoaștere internațională, să îi facem mândri pe români".

Bogdan Stoica are programate deja mai multe meciuri peste graniţe. "Următoarea dată cand voi urca în ring va fi la inceputul lunii octombrie, în China. Vor urma apoi confruntari în mai multe țări și o surpriză pentru iubitorii sporturilor de contact. Toate detaliile vor veni în scurtă vreme. Am fost deseori intrebați de ce nu mai luptam în fosta promoție în care evoluam. Răspunsul este simplu: lipsa unor perspective. Noi suntem conștienți că perioada în care putem intra in ring este limitată. Încercăm să profitam cât mai mult de anii în care putem să avem activitate competițională", a spus Bogdan Stoica.

Andrei Stoica a obținut o victorie prin KO, în gala Respect World Series din Londra. A reusit să își pună adversarul la pământ încă din prima repriză. Bogdan Stoica a obținut în luna mai titlul de campion mondial în Germania dupa ce l-a învins James Philips prin KO.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: