Usain Bolt reuşeşte să fie foarte aproape de recorduri şi atunci când nu îşi propune să le bată. Regele jamaican al sprintului a câştigat cursa de 200 de metri din cadrul unei reuniuni atletice din ţara sa natală încheind cu a patra performanţă a tuturor timpurilor, 19,56 secunde, primele două aparţinându-i de asemenea


"Nu încerc să bat niciun record în acest sezon, am vrut doar să le ofer compatrioţilor mei un show pe cinste. Se întâmplă destul de rar să alerg în faţa lor şi nu puteam să-i dezamăgesc", a declarat Bolt, care deţine recordul mondial la 200 de metri cu 19,19 secunde, stabilit anul trecut la Campionatele Mondial de la Berlin. "Fulgerul" a alergat distanţa în 19,30 secunde la Jocurile OIimpice de la Beijing, în timp ce a treia performanţă din istorie îi aparţine lui Michael Johnson, cu 19,32 secunde.

În cursa desfăşurată pe Stadionul National din Kingston, Wallace Spearmon s-a clasat al doilea la 200 de metri cu 19,98 secunde. Marele rival al lui Bolt, americanul Tyson Gay a participat doar la cursa de 400 de metri pe care a câştigat-o cu 45,05 secunde.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: