Fury: "Am luat cocaină! Sunt în depresie, aş vrea să mă omoare cineva!"

Ultima actualizare:

    Fury a fost  depistat pozitiv
Fury a fost depistat pozitiv

Campionul mondial al greilor, Tyson Fury, a declarat într-un interviu acordat revistei Rolling Stone că trece printr-o depresie puternică, o tulburare bipolară, motiv pentru care a consumat alcool şi cocaină. A anunţat că nu mai vrea să boxeze şi-şi doreşte să moară.

"A fost o vânătoare de vrăjitoare de când am câştigat titlul mondial. Cum am căpătat un pic de faimă făcând ceva bine, a fost o vânătoare de vrăjitoare faţă de mine, din cauza trecutului meu, din cauza a ceea ce sunt şi a ceea ce fac. Este o ură faţă de ţigani în toată lumea. Mai ales în Marea Britanie. Mai ales cu Corpul de control al boxului britanic şi cu alte comisii ale titlurilor mondiale. De atunci, ei încearcă să mă arunce afară din box pentru că nu mă pot îmblânzi, nu mă pot stăpâni. Nu sunt de vânzare, nimeni nu mă poate manipula, nimeni nu poate face nimic să mă oprească. Aşa că acum spun că am luat cocaină sau nu mai ştiu ce", a declarat Fury pentru Rolling Stone.

Apoi, a continuat: "Ascultă, am făcut o grămadă de lucruri în viaţa mea. Am luat multă cocaină. Multă. De ce nu ar trebui să iau cocaină? E viaţa mea, nu-i aşa? Pot să fac ce vreau. Da, am luat cocaină. Mulţi iau cocaină. Ce dracu' are una cu alta? Nu este un drog care îmbunătăţeşte performanţele. Nu am voie să am viaţa mea? Vor să-mi ia viaţa mea personală? Nu am fost într-o sală de sport de luni de zile. Nu m-am antrenat. Am trecut prin depresie. Pur şi simplu nu mai vreau să trăiesc, dacă ştii ce spun. M-am săturat. M-au adus pe marginea prăpastiei. Nu contează cocaina, nu mă interesează. Nu mai vreau să trăiesc. Cocaina este ceva minor în comparaţie cu faptul că nu vreau să mai trăiesc. Sper în fiecare zi că o să mor. Şi asta este un lucru rău pe care îl spun, când am trei copii şi o soţie extraordinară, nu-i aşa? Dar nu mai vreau să trăiesc. Şi dacă aş putea să-mi iau viaţa - dacă nu aş fi creştin - aş face-o într-o secundă. Doresc doar să mă omoare cineva înainte să o fac eu însumi. Va trebui să petrec eternitatea în iad."

Fury a spus că a evitat revanşa cu Kliciko pentru a încerca să scape de depresie. "Am băut, am făcut orice ca uit de ce se întâmplă cu mine. Nu ai înţelege dacă ţi-aş spune. Este atâta corupţie. Şi oamenii din interiorul boxului ştiu ce se întâmplă. Nu văd o cale de ieşire, nu văd nici măcar o cale de a trăi, pentru mine. Nu vreau să mai trăiesc. M-au adus la un pas de moarte, acolo sunt acum. Au câştigat, au căpătat ce şi-au dorit, asta e. Sunt la fel de gras ca un porc. Am 130 de kilograme, sunt out, o epavă emoţională", a anunţat el.

Întrebat dacă mai consumă cocaină, pugilistul a răspuns: "M-am oprit de la începutul lunii, încerc să uit de tot. Am pus boxul deoparte, băutura, drogurile, doar m-am întors la biserică şi către Dumnezeu. Pentru că este tot ce contează pentru mine. Este primul şi ultimul meu interviu. Vreau doar să am timp să fiu singur cu familia mea. Trec printre mulţi demoni, am demoni pe mine şi încerc să-i scutur de pe mine. Vreau o viaţă normală. Nu mai vreau să boxez, nu mai vreau asta".

Campionul mondial la categoria grea Tyson Fury a fost depistat pozitiv cu cocaină şi riscă să piardă titlurile la versiunile WBA, WBO şi IBO, informează presa engleză, care citează postul ESPN.

Fury, în vârstă de 27 de ani, urma să-i acorde revanşa urcaineanului Vladimir Klitschko într-o luptă programată la 29 octombrie, însă britanicul a anunaţat, la 23 septembrie, că renunţă la această întâlnire din motive medicale. Fury nu a precizat natura accidentării şi nici o altă dată eventuală pentru luptă.

ESPN precizează că testul ieşit pozitiv, unul de urină, a fost făcut la 22 septembrie, cu o zi înainte de anunţul lui Fury.

Întâlnirea revanşă cu Klitschko a mai fost amânată o dată, la 24 iunie, când Tyson Fury a invocat o entorsă la gleznă. Fury şi Klitschko ar fi trebuit să boxeze la 9 iulie.

Vladimir Klitschko, în vârstă de 40 de ani, a fost învins de Tyson Fury, în noiembrie 2015, la Dusseldorf, şi a pierdut atunci centurile WBA, IBF şi WBO la categoria grea.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net