Gabi Toncean se antrenează şi-n vacanţă!

Ultima actualizare:

    Gabi Toncean şi Simona
Gabi Toncean şi Simona

Preşedintele Federaţiei Române de Culturism şi Fitness, Gabi Toncean (42 de ani), este la fel de îndrăgostit de soţia sa, Simona, ca în prima zi a căsniciei lor. Oficialul român şi partenera sa de viaţă se află în prezent la Barcelona, dar el îşi face timp şi pentru sala de forţă.

Familia Toncean a fost pe celebrul bulevard Las Ramblas, cea mai frumoasă arteră ce traversează Barcelona spre Marea Mediterană. Atât Gabi cât şi Simona afişează un fizic tonifiat şi bine întreținut, rezultat al antrenamentelor zilnice la sala de fitness. Cu 10 ani mai tânără decât el, Simona conduce la Reghin un salon de frumuseţe, ea fiind expert în make up. Gabriel Toncean a devenit în 2013 preşedintele Federaţiei Române de Culturism şi Fitness şi mai târziu preşedintele Federaţiei Balcanice de Culturism şi Fitness. El se antrenează zilnic indiferent dacă este acasă, în deplasare sau în vacanţă.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net