"Gemenele" tenisului: Simona Halep şi Kristina Mladenovic

Ultima actualizare:

    Simona Halep joacă  perfect, indiferent  de modelul de  echipament
Simona Halep joacă perfect, indiferent de modelul de echipament

Simona Halep străluceşte în turneele nord-americane. După finala jucată la Toronto, ea a disputat joi seară (21 august) optimile de finală la Cincinnati, în compania nemţoaicei Andrea Petkovic.

În meciul câştigat miercuri seara în faţa Kristinei Mladenovic (scor 7-5, 5-7, 6-4), Simona a părut că a lăsat în urmă problemele de sănătate avute în timpul finalei de la Toronto şi că e gata să lupte până la capăt pentru recucerirea locului 2 în clasamentul mondial. Acest obiectiv e pe deplin realizabil dacă se califică în finala turneului american. Joi seară, Simona a jucat în optimile de finală contra nemţoaicei Petkovic.

Indiferent de rezultat, un lucru este sigur: cele două nu vor mai fi îmbrăcate la fel, aşa cum s-a întâmplat la meciul din turul secund. Atunci, Halep şi Mladenovic, ambele aflate sub contract cu Adidas, au purtat echipamente identice, lucru care s-a mai întâmplat şi în alte meciuri.

Multă lume s-a întâmplat cum e posibil, dar aceasta e tactica producătorului, care oferă majorităţii jucătoarelor importante aflate sub contract cu ele acelaşi model. Ideea este ca fanii să recunoască de la distanţă brandul, cea ce s-a şi reuşit.

Mladenovic  şi Hantuchova  păreau surori  gemene la finalul  meciului direct
Mladenovic şi Hantuchova păreau surori gemene la finalul meciului direct
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net