Gimnastele de aur au făcut Crăciunul mai devreme

Ultima actualizare:

    Cinele festive cu foştii antrenori au devenit o tradiţie printre campioane
Cinele festive cu foştii antrenori au devenit o tradiţie printre campioane

A devenit deja o tradiţie ca o parte dintre româncele care au scris istorie în gimnastica mondială a ultimilor 20 de ani să se întâlnească, înaintea Sărbătorilor, cu antrenorii lor de atunci, Octavian Bellu şi Mariana Bitang.

Andreea Răducan, Monica Roşu, Cătălina Ponor, Sandra Izbaşa, Dana Sofronie, Loredana Boboc şi Corina Ungureanu sunt cele 7 foste sau actuale mari campioane ale gimnasticii care au participat, într-una dintre serile trecute, la întâlnirea cu antrenorii care le-au dus spre titlurile olimpice, mondiale sau europene: Octavian Bellu şi Mariana Bitang.

După încheierea activităţii competiţionale, gimnastele au rămas în strânsă legătură cu cei doi tehnicieni care le-au fost de multe ori mai apropiaţi ca părinţii, ştiut fiind faptul că la gimnastică se stătea în cantonamente 11 luni pe an.De-a lungul timpului, prietenia dintre ele s-a cimentat, ele formând acum o mare familie şi fiind de nelipsit atunci când în viaţa uneia dintre ele apare câte un eveniment important. Ultima dată, fetele s-au mobilizat pentru nunta Andreei Răducan, care a avut loc în octombrie.

Atunci, dacă sfaturile legate de organizare au fost date de Mariana Bitang, sugestiile legate de cumpărături sau muzică au fost date de fostele gimnaste. Tot ele s-au „ocupat” şi de furatul miresei, sau de petrecerea burlăciţelor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net