Echipa feminină de gimnastică artistică a României a ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, fiind pentru prima oară din 1968 când România nu va avea o echipă în concursul olimpic.


Octavian Bellu, fostul antrenor coordonator al lotului, a comentat în termeni acizi prestaţia fetelor noastre, oferindu-se să ia asupra sa întreaga responsabilitate.

"Dacă se doreşte neapărat un ţap ispăşitor, mă ofer eu. Indiferent cum priveşti situaţia tot Bellu şi Bitang sunt vinovaţi. Rezultatul era previzibil. Aceste fetiţe care trebuiau să-şi depăşească limitele au mers accidentate, cu infiltraţii, accidentări mai vechi iar altele reveneau după pauze mai vechi. Cătălina Ponor a ajutat cât a putut. În 2012, la Londra, dacă nu se întorceau Cătălina şi Sandra, lucrurile stăteau la fel de prost." a spus Octavian Bellu pentru Mediafax.

"Din 17 februarie sunt la pensie. Nu vom reveni la lot. Îmi pare rău că am revenit şi acum, dar a fost o rugăminte din partea gimnastelor mai în vârstă să vin să le ajut. Dar nu am avut pe cine pentru că ele erau mai mult prin spitale. Cei de la Deva vor prelua conducerea şi eu am încredere în ei." a completat Octavian Bellu.

 
 
Loading...