Gimnaştii, absenţi de la JO după 32 de ani!

Ultima actualizare:
Cătălina Ponor
Cătălina Ponor

Dezastru pentru echipa masculină de gimnastică a României. Sportivii noştri nu au reuşit să se califice la Jocurile Olimpice în proba echipelor, o contraperformanţă care nu s-a mai înregistrat din 1984!

Chiar dacă l-au avut pe Marian Drăgulescu ca lider, băieţii noştri nu au putut să termine pe primele 4 locuri la concursul de calificare la Jocurile Olimpice. Ei au încheiat primii sub linia calificatelor, pe 5, la peste două puncte de Franţa, care a ocupat locul 4. Mai merg la Rio, în vară, echipele Germaniei, Ucrainei şi Olandei. În aceste condiţii.

România va fi reprezentată la Jocurile Olimpice de doar doi gimnaşti. Unul dintre ei este Marian Drăgulescu, care a obţinut calificarea individual la Olimpiadă, fiind medaliat cu argint la sărituri, la Campionatul Mondial din 2015. Cel de-al doilea va fi nominalizat de Federaţia Română de Gimnastică, aceasta având dreptul – graţie participării în turneul de calificare al echipelor - de a trimite un sportiv, pe lângă cel calificat în urma rezultatului de la Mondiale. 

Fetele şi-au afat soarta spre dimineaţă


    Cătălina Ponor
Cătălina Ponor

Nu doar echipa masculină, ci şi cea feminină de gimnastică a României a concurat la întrecerea de calificare pentru Jocurile Olimpice. Cătălina Ponor, Diana Bulimar şi colegele lor au concurat ieri seară în prima grupă de calificări, dar au aflat dacă echipa României s-a situat între primele patru reprezentative abia după închiderea ediţiei, în noaptea de duminică spre luni. Dacă se vor clasa pe primele patru locuri, atunci gimnastica feminină va fi prezentă la Rio, în vară, cu o echipă completă. Dacă nu, atunci gimnastica feminină va avea o singură reprezentantă în concursurile individuale, numele acesteia urmând să fie anunţat de FRG.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net