Gyor se dovedește a fi prea tare pentru CSMB

Ultima actualizare:

    Iulia Curea a înscris 3 goluri pentru CSMBFoto: sportpictures.eu
Iulia Curea a înscris 3 goluri pentru CSMBFoto: sportpictures.eu

Echipa feminină de handbal CSM București a avut căderi în joc, pe final de reprize, pierzând (25-27) meciul cu Gyor Audi Eto, campioana Europei.

Fără să fie inferioară rivalei sale, gruparea bucureșteană a plătit scump perioadele în care n-a izbutit să înscrie. În minutul 20, de pildă, CSMB a avut 10-8, iar la pauză Gyor a condus cu 14-10! Așadar, unguroaicele au înscris de 6 ori fără să primească vreunul. Degeaba a revenit campioana României la reluarea partidei și a egalat la 18 (min. 45). Gyor s-a detașat din nou. De data aceasta decisiv.

Golurile formației noastre au fost înscrise de Radicevic (6), Constantinescu (4), Lekic (4), Curea (3), Lazovic (3), Bazaliu (1), Omoregie (1), Manea (1), Hagman (1) și Cvijic (1), iar de la Gyor principala marcatoare a fost Groot 8. De remarcat și că Pintea a înscris de două ori pentru oaspete.

Veterană a echipei noastre, Iulia Curea a declarat după meci: ”A fost un meci extrem de greu. Nu ştiu ce ne-a lipsit. Am luptat cât am putut. Cred că s-a văzut frumos acest meci. Probabil că am făcut şi greşeli tehnico-tactice. Ne lipsesc 4-5 jucătoare. Este foarte important. Totuşi, am reuşit să menţinem echipa unită. Nu e cazul de presiune. Suntem bune. Astăzi am fost aproape şi cred că o revenire cu Gyor de la cinci goluri spune multe despre echipa noastră. Le mulţumim fanilor şi îi aşteptăm mereu să ne susţină”. 

În urma acestui rezultat, Gyor s-a detașat pe locul 1 în Grupa Principală II, având 15 puncte, cu 5 mai mult decât CSM București, care încă mai speră să termine pe poziția a doua, una care îi va da posibilitatea de a juca acasă decisivul din sferturile de finală.

Ieri, după închiderea ediției, s-au mai disputat meciurile Vipers Kristiansand – Krim Ljublajana și FTC Rail Cargo Hungaria – Thuringer HC. În următoarea rundă (2 martie), penultima, CSMB va evolua în Slovenia, contra lui Krim.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net