Halep joacă azi finala de la Sofia! Meciul începe la ora 17.20!

Ultima actualizare:

    Simona Halep (Foto: Reuters)
Simona Halep (Foto: Reuters)

Simona Halep o va întîlni după-amiază, ora 17.20, pe Samantha Stosur în ultimul act al turneului din Bulgaria. Românca a mai învins-o pe Stosur în acest an şi-n finala de la Moscova, dar şi în optimi la Cincinnati.

"Am jucat foarte bine când ea a avut mingi de break de a face 4-1 în setul decisiv. Sunt foarte mulţumită de modul în care am revenit pe final. Sunt un pic accidentată la picior (n.r. contractură musculară), dar fericirea este uriaşă, că am reuşit să câștig azi. Acum mă voi odihni, mă voi recupera şi sper să ies pe teren şi să mă bucur de finala de mâine", a declarat românca pentru siteul oficial WTA după ce a trecut de Ana Ivanovici în semifinale.

Apoi, a continuat: "Nu am început foarte bine meciul. Am fost un pic emoționată, pentru că au fost în tribune foarte mulți susținători veniți din România. Nu am putut lovi mingea corect, nu m-am putut mișca, dar, după ce m-am accidentat, fizioterapeutul m-a ajutat foarte mult. Am jucat foarte bine și am luptat pentru fiecare punct. Am vrut să câștig pentru fanii mei! Sunt încrezătoare înaintea finalei, pentru că am bătut-o pe Sam (n.r. Stosur) în finala de la Moscova, dar cu siguranţă şi ea îşi dorește foarte mult revanşa".

"Am avut multe ocazii în setul decisiv, dar am scăzut nivelul un pic și mi-a fost foarte greu să mai revin. Halep a servit foarte bine în ultimul game. Joacă acum cu multă încredere, arată o consistență impresionantă și și-a îmbunătățit foarte mult jocul", a spus şi Ana Ivanovici.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net