Halep, la inaugurarea patinoarului lui Ţiriac

Ultima actualizare:

    Hocheiştii au fost primii care au patinat pe gheaţa de la OtopeniFoto: Mediafax
Hocheiştii au fost primii care au patinat pe gheaţa de la OtopeniFoto: Mediafax

Simona Halep, dar şi multe alte personalităţi ale lumii sportului, au fost prezente ieri la inaugurarea oficială a patinoarului pe care omul de afaceri Ion Ţiriac l-a construit în Otopeni.

Născută şi crescută în Constanţa, Simona nu a avut multe tangenţe cu patinajul, aceasta spunând că după încheierea activităţii ar putea încerca să se aventureze pe gheaţă.


    Simona Halep
Simona Halep

„Am mai patinat acum vreo zece ani, la Constanţa, dar nu prea mă pricep. Sper să nu cad, o să încerc mai târziu. Întâi mă uit la copii, poate învăţ ceva. Ceea ce s-a realizat aici este deosebit din punctul meu de vedere, de aceea am şi venit. Sper să ajute cât mai mulţi copii să vină la sport, să facă performanţă şi să avem cât mai mulţi campioni”, a declarat a patra tenismenă a lumii, care a recunoscut că Ion Ţiriac o ajută cu sfaturi în carieră.


    Ion ŢiriacFoto: Mediafax
Ion ŢiriacFoto: Mediafax

Conform propriilor afirmaţii, construcţia a costat în jur de 3,6 milioane de euro. „El de fapt costa mai puţin de trei milioane, dar parkingul, utilităţile pe care a trebuit să le facem mai adaugă acest 20 la sută. Deci se poate în nişte bani şi în nişte termene care sunt omeneşti”, a afirmat Ion Ţiriac. Patinoarul, care are şi o tribună cu 500 de locuri, va putea fi folosit în mod gratuit de copiii de la cluburile de hochei şi patinaj, doar echipele profesioniste de hochei urmând să plătească. Accesul publicului larg pe gheaţă se va face numai în perioadele în care suprafaţa nu va fi ocupată de sportivi. „Acest patinoar este destinat copiilor. După orele în care copiii şi juniorii nu îl mai întrebuinţează, îl dau tuturor. Este un patinoar deschis 12 luni pe an, poate fi folosit 24 de ore din 24. Cât putem, lăsăm pe toată lumea”, a mai spus Ţiriac.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net