Hamilton: "Cei de la Red Bull sunt imbatabili în acest moment"

Ultima actualizare:

    Lewis Hamilton
Lewis Hamilton

Echipa McLaren Mercedes a avut viaţa grea al Silverstone. Chiar dacă după calificări situaţia nu părea a fi prea roz pentru britanici, până la urmă totul s-a terminat cu bine. Hamilton a venit al doilea după Webber, deşi a plecat de pe poziţia a patra, profitând de problemele lui Sebastian Vettel şi Fernando Alonso.Button s-a clasat pe 4.

"Nu cred că este un rezultat miraculos, ci un rezultat al muncii grele, o reflexie a muncii pe care a depus-o echipa. A fost frumos să pilotez, nu la fel de rapid ca băieţii din faţa noastră, dar am făcut cea mai bună treabă cu pachetul pe care l-am avut şi chiar şi Jenson Button a făcut o treabă grozavă. Cred că încă suntem lideri în clasamentul constructorilor, aşa că este un rezultat grozav pentru băieţi", a declarat el.

Pilotul britanic a recunoscut în final că cei de la Red Bull sunt prea rapizi în acest moment pentru a putea fi învinşi. "Red Bull şi Webber au făcut o treabă fenomenală. Aceşti băieţi sunt atât de rapizi încât nu am fost capabil să îi depăşesc. În primele tururi părea că se chinuie şi m-am gândit că am o şansă să trec, dar ne-am chinuit amândoi. Nu am avut nicio şansă, forţam la maxim, însă el tot se îndepărta", a mai precizat fostul campion mondial.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net