Handbalistele de la Tomis vor juca ambele meciuri în Rusia

Ultima actualizare:

    handbal
handbal

Preşedintele clubului Tomis Constanţa, Gheorghe Slabu, a declarat că gruparea pe care o patronează va disputa ambele meciuri din optimile de finală ale Cupei Cupelor la handbal feminin, în compania formaţiei ruse Rostov pe Don, în deplasare, din cauza problemelor financiare cu care se confruntă.

"Cei de la Rostov au fost de acord să achite cheltuielile legate de deplasare şi cazare, astfel că vom disputa ambele partide în Rusia. Este păcat că suporterii noştri vor fi privaţi de un meci în cupele europene, însă situaţia financiară prin care trecem ne-a obligat la acest lucru. În caz contrar exista şi pericolul de a nu ne prezenta, situaţie în care am fi fost aspru sancţionaţi de către federaţia europeană", a spus Slabu.

Slabu a menţionat că există şi pericolul desfiinţării echipei din cauza problemelor financiare. "Din păcate nu sunt semnale că situaţia s-ar putea remedia în perioada următoare, astfel că nu este exclus ca unele jucătoare să-şi manifeste intenţia de a părăsi clubul. Deja Loredana Mateescu nu mai este jucătoare noastră, ea primind dezlegare pentru a evolua la o formaţie din Polonia. Le mulţumesc celorlalte fete pentru că au rămas lângă echipă chiar dacă şi-ar fi putut depune memorii să plece pentru că nu mai sunt plătite de două luni. Antrenorii nu au mai primit bani de aproximativ cinci luni şi singur nu mai pot susţine echipa. La 10 ianuarie va avea loc o nouă întâlnire cu autorităţile locale când sperăm să primim un răspuns favorabil. În caz contrar există chiar pericolul de desfiinţare", a mai spus el.

CS Tomis ocupă, după nouă etape, locul trei în clasamentul Ligii Naţionale.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net