Handbaliştii, la doi paşi de Mondiale

Ultima actualizare:

    Naţionala de handbal  a României a câştigat  toate meciurile  disputate pe propriul  teren în aceste preliminarii,  contra Slovaciei, Italiei  şi Ciprului
Naţionala de handbal a României a câştigat toate meciurile disputate pe propriul teren în aceste preliminarii, contra Slovaciei, Italiei şi Ciprului

Naţionala de handbal masculin a României este în grafic. A pierdut în Slovacia la doar două goluri diferenţă, 27-25, dar a terminat pe primul loc în clasamentul grupei a 2-a preliminare şi a obţinut dreptul de a juca, la vară, în play-off.

Victorioşi cu 32-24 în meciul tur, românii şi-au asigurat prezenţa în barajul în care se dau biletele pentru Mondialele din 2015, din Qatar. Cei mai buni jucători români în Slovacia au fost interul Şimicu, golgeterul nostru, cu 8 goluri, dar şi pivoţii Talaş, Ghiţă sau extrema dreaptă Mihalcea. Înfrângerea din Slovacia a fost singura suferită de naţionala antrenată de Eliodor Voica în aceste preliminarii, din grupă mai făcând parte Italia şi Cipru.

Tragerea la sorţi a meciurilor din play-off va avea loc la 26 ianuarie, după terminarea Campionatului European care a început ieri, în Danemarca. Putem căda cu oricare din echipele situate mai jos de locul 3 - podiumul îşi asigură automat biletele de Mondiale, plus Spania, care e deţinătoarea titlului.Antrenorul principal al echipei noastre, Eliodor Voica, a declarat că şi-ar dori ca adversare Macedonia, Belarus, sau Muntenegru. Partidele se vor disputa la 7/8 iunie - turul - respectiv 14/15 iunie returul. Turneul final al CM din 2015 va avea loc în Qatar, între 17 ianuarie şi 1 februarie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net