HCM Baia Mare, în pas de defilare spre sferturile Ligii la handbal

Ultima actualizare:

    Valentina Ardean Elisei va juca din nou în sferturile Ligii CampionilorFoto: Mediafax
Valentina Ardean Elisei va juca din nou în sferturile Ligii CampionilorFoto: Mediafax

Pentru prima dată în acest sezon al Ligii Campionilor la handbal feminin, HCM Baia Mare a câştigat la scor (38-27), fără emoţii, victoria de vineri cu nemţoaicele de la Thüringer fiind pecetluită încă de la mijlocul primei reprize.

De această dată, cea mai bună marcatoare din tabăra noastră n-a fost franţuzoaica Pineau, ci brazilianca Do Nascimento, cu 9 reuşite. Al cincilea succes din tot atâtea meciuri în grupele principale ale Ligii Campionilor le-a adus fetelor antrenate de Aurelian Roşca o calificare miraculoasă, dar meritată, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Pornite la începutul lui ianuarie de pe ultimul loc, cu zero puncte, handbalistele de la HCM au legat victorie după victorie, urcând în clasament până pe poziţia a treia. „Sunt mândru de echipa mea”, a spus tehnicianul Aurelian Roşca după partida cu  Thüringer.

Săptămâna viitoare, în ultima rundă a grupelor, băimărencele joacă la Budapesta, cu Ferencvaros, meci care se dispută cu locul doi pe masă. Clasarea e importantă pentru împerecherea din sferturi.

CSM forţează duminică calificarea

În a doua grupă principală a Ligii Campionilor, CSM Bucureşti are duminică (21 februarie) un meci crucial la Ikast, cu danezele de la Midtjylland. Distanţa de numai două puncte dintre cele două echipe le permite nordicelor să depăşească CSM-ul în clasament în cazul unei victorii la trei goluri (în tur, bucureştencele au câştigat cu 24-22). În acest caz nedorit, ocupanta poziţiei a patra în grupă s-ar decide în ultima rundă, atunci când CSM-ul joacă acasă cu Györ, iar Midtjylland merge în Muntenegru pentru întâlnirea cu Cristina Neagu şi colegele sale de la Buducnost.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net