Horia Tecău, eliminat de la Turneul Campionilor

Ultima actualizare:

    Horia Tecău şi Jean Julien Rojer au fost eliminaţi din turneul de la DohaFoto Click!
Horia Tecău şi Jean Julien Rojer au fost eliminaţi din turneul de la DohaFoto Click!

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer (România/Olanda), favoriţi 5, nu mai au nicio şansă de accedere în semifinalele Turneului Campionilor, după ce cuplul Lukasz Kubot/Robert Lindstedt (Polonia/Suedia), cap de serie numărul 8, a câştigat meciul cu Alexander Peya/Bruno Soares (Austria/Brazilia).

Perechea Lukasz Kubot/Robert Lindstedt a învins, miercuri, cu scorul de 6-4, 3-6, 10-6, cuplul Alexander Peya/Bruno Soares (Austria/Brazilia), obţinând astfel a doua victorie în grupa A a Turneului Campionilor.

Tot miercuri, Tecău şi Rojer au fost învinşi, cu scorul de 6-7 (4), 6-3, 10-6, de liderii mondiali, fraţii gemeni Mike şi Bob Bryan (SUA).

Aceasta este a doua înfrângere pentru perechea româno-olandeză, după ce a fost învinsă şi luni, cu scorul de 3-6, 6-3, 10-12, de cuplul Alexander Peya/Bruno Soares (Austria/Brazilia), cap de serie numărul 3.

În ultimele partide din grupa A, Tecău şi Rojer vor juca în compania perechii Lukasz Kubot/Robert Lindstedt (Polonia/Suedia), care au obţinut deja două succese, iar fraţii Bryan vor întâlni cuplul Alexander Peya/Bruno Soares (Austria/Brazilia). Una dintre echipele care se întâlnesc în acest ultim meci va înregistra a doua victorie în grupă şi va accede în semifinale, alături de Lindstedt şi Kubot.

Horia Tecău s-a calificat pentru a treia oară la Turneul Campionilor, prima dată alături de olandezul Rojer. În primele două participări, în 2011 şi 2012, Tecău a făcut pereche cu suedezul Robert Lindstedt, ei fiind eliminaţi de fiecare dată din faza grupelor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net