Horia Tecău: «Ştiu că voi avea alături milioane de oameni»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Horia Tecău a avut parte de o mare supriză zilele acestea, când a fost anunţat că va fi portdrapelul României la Jocurile Olimpice din această vară. Sportivul român, aflat la Londra pentru turneul de la Wimbledon, a mărturisit că nu se aştepta la o asemenea onoare.

"Comitetul Olimpic şi Sportiv Român m-a desemnat să port steagul României la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice, pe 27 iulie, la Londra.Am primit vestea la Londra, unde particip la turneul de Grand Slam de la Wimbledon. Pentru mine este un sentiment minunat. Sunt onorat să fiu portdrapelul ţării mele.Cu drapelul în mâini, ştiu că îi voi avea alături pe toţi românii. Asta mă face să fiu mai puternic şi, de ce nu, să încerc să aduc o medalie României", a mărturisit Tecău, care a dezvăluit că se simte extrem de bine în Marea Britanie.

"Pentru mine, Londra e un loc cu o semnificaţie deosebită. Am jucat două finale la Wimbledon şi vreau să câştig în acest an. Totul este un încă un vis, dar sunt foarte aproape să îl transform în realitate".

Horia Tecău va purta drapelul ţării sale la fel cum o vor face alţi jucători celebri din lumea tenisului. Astfel, Novak Djokovic va fi portdrapelul Serbiei, iar Rafael Nadal al Spaniei. Totodată, este posibil ca Roger Federer să fie portdrapelul Elveţiei, în timp ce Maria Şarapova ar putea purta steagul Rusiei.

Iubita îl susţine mereu

Evoluţiile bune din ultimul an ale lui Horia au ca posibilă explicaţie şi liniştea din viaţa de dincolo de terenul de tenis.

Sportivul şi-a găsit femeia potrivită, în persoana Anei Maria Pop, o tânără cu care s-a "cuplat" acum mai bine de un an.

Cei doi sunt nedespărţiţi când Horia este în ţară, însă Ana îl urmează şi în străinătate, la turneele importante.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net