Huliganul vs doctorul!

Ultima actualizare:

Se întâlnesc două caractere total diferite. Haye a fost mereu provocator, l-a aţâţat pe Klitschko, a avut un comportament asemănător celebrilor "hooligans" din fotbalul englez.

De cealaltă parte, ucrainianul, doctor în sport, a adoptat un statut de gentleman şi i-a întins mâna de fiecare dată adversarului său, primind, de fiecare dată, un refuz.

Cei doi boxeri se vor lupta pentru cel puţin 22 de milioane de euro, sumă care se va împărţi la jumătate. Fiecare ar mai putea primi apoi şi alţi bani în funcţie de încasările de pe urma galei.

Televiziunea germană RTL, care a transmis toate duelurile fraţilor Klitscko, poate câştiga până la 300.000 de euro pe minut din acest duel. În sistem pay-per-view, meciul costă 25 de euro la Sky TV şi 45 de dolari la HBO, estimându-se un număr de aproape 1 milion de plătitori.

Sunt în joc patru dintre cele cinci centuri mondiale la categoria grea. David Haye deţine titlul WBA în timp ce Wladimiri Klitschko este campion WBO, IBF şi IBO. Cea de-a cincea centură, WBC, este deţinută de fratele său Vitali.

Atmosfera se anunţă una incandescentă. 57.000 de spectatori sunt aşteptaţi pe Imtech Arena din Hamburg, stadionul celor de la HSV, unde un bilet în tribune a costat între 50 şi 200 de euro iar unul pe locurile din jurul ringului între 200 şi 1500 de euro.

În ultimele zile, pe piaţa neagră, preţul biletelor de lângă ring s-au apropiat de 10.000 de euro.

Este cel mai aşteptat meci la categoria grea din ultimul deceniu, lumea boxului trepidând aşa ultima oară în 2002, atunci când Lennox Lewis a pus capăt carierei lui Mike Tyson.

Haye

Vârstă: 30 de ani Lupte: 26Victorii: 25KO: 23Înfrângeri: 1KO: 1Înălţime: 1,91 mGreutate: 97,5 kg Alonjă:  1,98 m

Klitschko

Vârstă: 35 de aniLupte: 58Victorii: 55KO: 49 Înfrângeri: 3KO: 3Înălţime: 1,99 mGreutate: 111 kgAlonjă: 2,05 m

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net