Imagini şocante cu victima lui Oscar Pistorius

Ultima actualizare:

    Oscar Pistoriusfoto: AP
Oscar Pistoriusfoto: AP

Judecătoarea Thokozile Masipa a anunţat, după trei zile de audieri la Pretoria, că va pronunţa la data de 6 iulie sentinţa în cazul campionului paralimpic Oscar Pistorius, care şi-a ucis iubita în 2013.

Procurorul Gerrie Nel a cerut la Înalta Curte din Pretoria ca Pistorius să primească o pedeapsă de cel puţin 15 ani, precizând că atletul nu a arătat că regretă ce a făcut. Avocatul lui Pistorius, Barry Roux, a îndemnat-o pe judecătoare să ţină cont de informaţiile corecte şi să nu se lase afectată de impresia generală că Pistorius a ucis-o deliberat pe Steenkamp. Oscar Pistorius, în vârstă de 29 de ani, şi-a împuşcat mortal iubita, pe Reeva Steenkamp, de Ziua Îndrăgostiţilor, în 2013. El susţine că în momentul în care a tras patru focuri de armă prin uşa băii sale a crezut că în baie este un hoţ, nu Steenkamp.

Pistorius a fost declarat vinovat de omor prin imprudenţă în 2014, când a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare. Oscar Pistorius a petrecut aproape un an în închisoare, după care a fost plasat în regim de arest la domiciliu. Parchetul a făcut însă apel şi a obţinut încadrarea faptei sportivului ca omor. Audierile de luni, marţi şi miercuri au avut ca scop stabilirea unei noi pedepse pentru sportiv. Un judecător a permis publicarea unor imagini cu cadavrul Reevei Steenkamp. Decizia acestuia vine la cererea tatălui victimei.

Judecătorul a luat această decizie în şedinţa în care Oscar Pistorius a fost pus să meargă fără proteze. Imaginile cu atletul au fost publicate de presa din întreaga lume.

Aşa arăta Reeva Steenkamp după "furia" lui Pistorius
Aşa arăta Reeva Steenkamp după "furia" lui Pistorius

Parteneri

image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net